KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
neyse antalyaya sağa salim vardık...1 gece cam açık yattaı araba...bizim hyundai araba garajda benim arabamın arkasına çektim ve gece boyunda en az 5-6 sefer kontrol ettim.sabah ilk işim camı yaptırmak oldu...aynı gün akşam barbaros abiyle ahmet abinin dükkanında buluştum...yaşadığım olayla neticesinde vinç yükseltme telsiz yaptırmaya karar verdim.
not:senin arabanıda gördüm abi kepçeyle yanından geçtik..mor vx100 yeni yapılan parkın yanında uncalı ile sanayi arasındaki yan yolda ;D
cihan abi sanada kendimi tanıtayım...benim adım doğuş 21 yaşındayım...devamlı dağlardayım offroada meraklıyım...köy hizmetleri orman bölge ve devlet su işlerinin ihalelerine giren altyapı ve üstyapı konusunda uzman bir şirketimiz var...son olarak şunu söyliyim arabanın saplandığı yerdeki kar kalınlığı 1metreden fazlaydı resimlerin devamını müsait olunca eklerim...
bülent abi b enimki 2006 model sürücü tarafında veya ön yolcu tarafıında anahtar sokacak yer yok...her ne kadar uğraştıysamda kumanda o soğukta basmadı bende eğildim baktım kilometre saatinin orda kırmızı anahtar şeysi yanıp sönüyor dedim kırayımda çalışır aküden değil...o sinirle söve söve giriştim cama...adamlar taa antalyadan gelmişler şu kumandanın yaptığına bak ya..neyseki kaskodan değiştirdim camı cebimden para çıkmadı.
benim arabamda 2006 model ama anahtar girişi var.onun üstünde plastik kapak vardır anahtar girişi görünmemesi için onu çıkarmanız gerekiyordu..ÇOK GEÇMİŞ OLSUN
çok geçmiş olsun. bend ebi ara şirketimin skystarını kullanırdım. ama nedense o zamanlar asfalt çocugu oldugumuzdan hiç aklıma gelmezdi offroad. şimdiiki bulunan ciplerede kıyıp sokamam araziye. Bakalım nasipse alıcam bitane artık. Bu arada alanya ya geliyormusunuz bu hafta sonu. Offroad şenlikleri var. Antoffdan baya katılan olacakmış.
Doğuş arkadaşlar acıklamışlar zaten.....sadece plastik parcayı cıkaracaksın zaten cıkartma yeride hazır ....aklında bulunsun kardeşim.... araziye bir girdin cıktın ortalığı dağıttın valla Doğuş.... ;D ama ileride bunları anlatırkende sen eğleneceksin.....
bülent abi daha askere gitmedim. askere gidip geleyim varya neler neler yapıcam. daha bu yaşta başladım offroada büyük offroadcı olucam inş ;D rahmetli faruk abiyi örnek alıyorum kendime
selam arkadaslar,
konu cok eski ancak uye olmadan takip ettigim halde
daha yeni bir navara sahibi olabildim.
kısaca yazayım;
izmirde ikamet ediyor ve burada navaramı bodylift yukseltmek istiyorum.
yardımcı olan dostlara simdiden tesekkurler