KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Barbarosum nasılsın ya.. Ahmet kardeşim sevgiler ne var ne yok sende de... işler ne alemde...sizlere cok özledim ama işlerin yoğunluğundan kendimizi kaybettik valla... kendimizi Erkan a teslim etmişiz bakalım neler yapacak yine... vayyyyyyyy yaw lastikler kıyakta asfaltta ne halt ederiz erkanım.... hazırsa hemen takalım.... ;D
... kendimizi Erkan a teslim etmişiz bakalım neler yapacak yine... vayyyyyyyy yaw lastikler kıyakta asfaltta ne halt ederiz erkanım.... hazırsa hemen takalım.... ;D
;D ;D Yok abi,bunlar ikinci set,araziye çıkarken ;D
Az kaldı abi,bi aksilik olmazsa önümüzdeki hafta montajını yaparız ;D
Zaten senin ölçülerde Türkiye'de iki araç olucak bunları takan ;D Bir diğeride Rubicon olucak ;D
estafurullah kardeşim ne demek tek olmak haddimizemi düşmüş.....o zaman hayırlı olsun barbaros kardeşim güle güle kullan kazasız belasız inşallah...sevindim senin adına....e resimler nerede ..koyda görelim bari... ;D Erkanım ben ikinci setten hoşlanmıyorum etme eyleme sen iyice bak şu işe yani asfalt testlerine ona göre takalım hemen... ;D evet ya bende korktum bu cocuk bize birşeyler yapacak diye... ;D
... Erkanım ben ikinci setten hoşlanmıyorum etme eyleme sen iyice bak şu işe yani asfalt testlerine ona göre takalım hemen... ;D evet ya bende korktum bu cocuk bize birşeyler yapacak diye... ;D