red34' Alıntı:bu Kürşat yokmu... ;D beni gaza getiriyor sabah sabah.... ;D ee sen naptın kardeşim... ??? gidip değiştirmiştin ama.... ;D
red34' Alıntı:bu Kürşat yokmu... ;D beni gaza getiriyor sabah sabah.... ;D ee sen naptın kardeşim... ??? gidip değiştirmiştin ama.... ;D
ELEMENT TRADE' Alıntı:OOOOO arkadaşlar biz çok uzun süredir eksik kaldık buralardan sanırım ne adımızı hatırlayan var nede işlerimizi ama bu süreyi size yeni süprizler yapabilmek için değerlendiriyoruz kısa zaman sonra görüşmek üzere herkese selamlar
ELEMENT TRADE
Serhan ÖZÇELİK
red34' Alıntı:eee ne demişler Serhan... ??? gözden uzak olan gönülden de ırak olurmuş derler ..tabii cümle doğruysa.... ;D vedeee işin sonuna geldik diyelim araba p.tesi boya ya giriyor daha doğrusu cizilmez özellikli boyamız yada vernik diyelim (bir türlü doğru adını öğrenemedim.. ;D ) .....vede arac mat gümüş olarak karşınıza cıkacak bakalım nasıl olacak şimdiden merak ediyorum.....bu demektirki ilk fırsatta gidiyoruz iğneada ya..... ben şimdiden ufak ufak programa başlıyayım....
eRd' Alıntı:serhan dostum ben erdi tiguan gri hatırlarsın sen unulurmusun gelicem yanına yapıcaz plan proje
red34 bulent abı takıpcınım benım aracımda aynı renk sen bol bol degıstır arabanı abım bende bakayım goreyım bızzat nasıl oluyor diye
cok guzel arac masallah diyelim takipcinim