Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 538,963
Ynt: Navara Kullananlar

bu Kürşat yokmu... ;D beni gaza getiriyor sabah sabah.... ;D ee sen naptın kardeşim... ??? gidip değiştirmiştin ama.... ;D

Etiketler

red34' Alıntı:
bu Kürşat yokmu... ;D beni gaza getiriyor sabah sabah.... ;D ee sen naptın kardeşim... ??? gidip değiştirmiştin ama.... ;D

sen öyle diyince ilk firsatta 35 yaptım mecburen abi ;D

Abi şaka maka girebileceğimiz en zor etaplardan birisine girdik hafta sonu 35 ler çok iyi iş yaptı lastik ebatından hiç eksiklik hissetmedik. 38 bizim için luzumsuz masraf, sen şimdi onu takmak için bir sürü şeyle oyniycaksın, yükseltme değişicek, ayna maruti istiycek , sonra arabayı zorlamaya başlıycak, asfaltta seni üzücek. Gerek yok hiç. Ama hepimiz birer set agresif çamur lastiği alıp ormana giderken sök tak yaparsak çok eğleniriz :smiley:

valla arkadaşlar şimdilik bu lastiklerle devam bu seneyi de atlatırız ondan sonra da bakarız duruma... ;)

Bülentçim navara oldu artık be arkadaşım , geçen sene vinç takmam tampon yapmam diyordun sohbet ederken ne oldu sana arkadaş .... bence tek bir eksiğin kaldı ::smiley: ::smiley:

Arka tampona da küçük bir vinç . Artık saplanırsan tek yönlü çekiş zor olur arkaya ufak bir vinç şöyle 3.500 ton luk gibi biter bu iş :D :D :D :D

vallahi doğru söylüyorsun ya..ama dur haftaya şu meşhur cizilmez cilamızıda atalım ona da elbet bakarız kardeşim... ;)

OOOOO arkadaşlar biz çok uzun süredir eksik kaldık buralardan sanırım ne adımızı hatırlayan var nede işlerimizi ama bu süreyi size yeni süprizler yapabilmek için değerlendiriyoruz kısa zaman sonra görüşmek üzere herkese selamlar
ELEMENT TRADE
Serhan ÖZÇELİK

eee ne demişler Serhan... ??? gözden uzak olan gönülden de ırak olurmuş derler ..tabii cümle doğruysa.... ;D vedeee işin sonuna geldik diyelim araba p.tesi boya ya giriyor daha doğrusu cizilmez özellikli boyamız yada vernik diyelim (bir türlü doğru adını öğrenemedim.. ;D ) .....vede arac mat gümüş olarak karşınıza cıkacak bakalım nasıl olacak şimdiden merak ediyorum.....bu demektirki ilk fırsatta gidiyoruz iğneada ya..... :D ben şimdiden ufak ufak programa başlıyayım....

ELEMENT TRADE' Alıntı:
OOOOO arkadaşlar biz çok uzun süredir eksik kaldık buralardan sanırım ne adımızı hatırlayan var nede işlerimizi ama bu süreyi size yeni süprizler yapabilmek için değerlendiriyoruz kısa zaman sonra görüşmek üzere herkese selamlar
ELEMENT TRADE
Serhan ÖZÇELİK

serhan dostum :smiley: ben erdi tiguan gri hatırlarsın :smiley: sen unulurmusun gelicem yanına yapıcaz plan proje :smiley:

red34 bulent abı takıpcınım benım aracımda aynı renk :smiley: sen bol bol degıstır arabanı abım bende bakayım goreyım bızzat :D nasıl oluyor diye :smiley:
cok guzel arac masallah diyelim takipcinim :smiley:

red34' Alıntı:
eee ne demişler Serhan... ??? gözden uzak olan gönülden de ırak olurmuş derler ..tabii cümle doğruysa.... ;D vedeee işin sonuna geldik diyelim araba p.tesi boya ya giriyor daha doğrusu cizilmez özellikli boyamız yada vernik diyelim (bir türlü doğru adını öğrenemedim.. ;D ) .....vede arac mat gümüş olarak karşınıza cıkacak bakalım nasıl olacak şimdiden merak ediyorum.....bu demektirki ilk fırsatta gidiyoruz iğneada ya..... :D ben şimdiden ufak ufak programa başlıyayım....

Yok yok bülent resimlerini gördüm aracın gayet şık duruyor artık bundan fazlası çok abartı olur iğneada olurmu bilmem ama 30 ekimde tekirdağdayız eğer müsait olursan işinde olmazsa senide aramızda görmek isteriz:smiley:

eRd' Alıntı:
serhan dostum :smiley: ben erdi tiguan gri hatırlarsın :smiley: sen unulurmusun gelicem yanına yapıcaz plan proje :smiley:

red34 bulent abı takıpcınım benım aracımda aynı renk :smiley: sen bol bol degıstır arabanı abım bende bakayım goreyım bızzat :D nasıl oluyor diye :smiley:
cok guzel arac masallah diyelim takipcinim :smiley:

Erdi selam bekliyorum perşembe günü görüşeceğiz :smiley: planlarımız çooook :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR