Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 539,227

Etiketler

Ynt: Navara Kullananlar

erdi saol kardeşim...gereken neyse yapılır problem değil..sen benim arabaya bak ona göre karar verirsin... ;)

günaydın arkadaşlar... :smiley: valla Serhan bu işin sonu yok biliyorsun .... ;) pekte birşey kalmadı gibi belki lastikler 37 inç olabilir vede birde arka vinç sonrası tamamdır...ondan sonra da satarız artık.... ;D yeni hedefim ford f-350 ona hazırlanıyorum...renkte sarı olacak ...tek problem para.... ;D biraz daha çalışmam gerekiyor.. :D şu cizilmez vernik işide bir bitsin bakarız duruma artık....neredeyse navara nın kitabı yazacağım.... ;D herşey kısmet........

evet Tolga cım ya sorma .. :smiley: ben hep üstünde olduğum için pek bana öyle gelmiyor ama kim görse bu ne ya diyor.. :D zaten yapacaklarımızda bitti artık..biraz da keyfıne bakalım derim ... ;)

ama sonrası da var Tolgacım... ;) acaba araba isyan edecekmi.. ??? artı birde yakıt geyiği var tabii... ;) neyse hele bir vernik muhabbetimizde bitsin bir bakarız duruma....

Aykutcum yanılmıyorsam sislerde dahil 1700 avustralya dolarıydı aşagı yukarı 2.200 tl tuttu hepsi....

peki abim teşekkür ederim bende artık başlayacağım yavaş yavaş modifikasyonlara . ilk önce neyi tavsiye edersiniz ;D

valla yapacağın off-road moduna bağlı yani hafif mi olacak yok ben her yere girip cıkacağım mı olacak ona karar vermen gerek ...verdiğin karara göre yükseltme işi öncelikli .....1.sorunun cevabını alalım... ;D

3 inc get ile yükseltme düşünüyorum ve ikisinin arasında bir modifikasyon var aklımda hafif ve ağır arası ;D

o yükseltmeyle fazla birşey yapamazsın ... ;) ha tabii bizim gibi dalamazsın her yere.. seninki hafif off-road sınıfına girecek Aykut kardeşim....ama başlamak demek arkasının geleceğinin işaretidir... :D öncelikli olarak tanıdığın bir usta varmı ...? navara yı bilen biri tercih edilmeli eğer yok ise benim var haberin olsun kardeşim ..her türlü yardım itina ile yapılır... ;) ondan sonra da lastiklere geceriz ..eh lastikcimizde hazır sıkıntı yok anlayacağın ...evet gelelim 2.soru cevabını beklemeye .... ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri