Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 538,950
Ynt: Navara Kullananlar

neden bilmiyorum ama yazmak istedim.
Navara Dizel A/T 4x4 100.000 km tamamlandı.
100 bin bakımını yaptırdım bu hafta. standartı 950 TL felan. Ben 80 binde şanzıman yağını değiştirdiğim için değişmesine gerek kalmadı.
fakat ilave olarak on dizk ve balatalar değişti. Fatura 1.243 TL .... 100 bin bakımı yaptıracak olanlar varsa bilgisi olsun istedim

selamlar herkese

Etiketler

araç pathfinder abi ve lastik işi kolay o işi yapıyoruz zaten get ile 3 inç yükseltmeyle başlıyayımda gerisi gelecek zaten ;D

teşekkür ederim siz değerli abileriminde yardımıyla elimden geldiği kadar yapacağım bir şeyler ama merak ettiğim şu 3 inc yükseltme için ön ve arkaya nasıl bir get[takoz ;D] gerekiyor

hah işte onun içinde bana gelmen gerekiyor... ;D şaka bir yana sen bana gel benim navara ustasıyla görüştürürüm işin kısa sürede halolur....

aykut 3 inç cok gelebılır amortısorler cok kısa aralıkta calısır bu sefer her cukura gırdıgınde kut kut vurur araba benden sana tavsıye 2 inçi gecme kitsiz

günaydın arkadaşlar... :smiley: Tolga kardeşim doğruyu söylemiş ... ;) Aykut sen bana gelde genel olarak bakıp karar veririz problem değil....

4/5 cm civarında olur Aykutcum...fazla birşey bekleme .... ;) 1 yada 2 cm de lastiklerden kazanırsın bütün işlem bu kadar... ;D

ama arabadan da fazla birşey istemeyeceksin..daha fazlası için baya bi uğraşman gerekir ki bence gerek yok sen fazla dalmak istemiyorsun anladığım kadarı ile....

yapacaklarım en fazla At lastik vinç snorkel yükseltme ve delici sis farları ;D

red34' Alıntı:
...ondan sonra da lastiklere geceriz ..eh lastikcimizde hazır sıkıntı yok anlayacağın ..

Abiii,az kaldı senin arabaya öyle bişey yapıcamki fenaa fenaaaa ;D
Ama şimdi ayrıntı sorma ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR