Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 545,794
Ynt: Navara Kullananlar

red34' Alıntı:
yok abisi ..birde tlf nu kapatıcamki baskı görmeyelim... ;D ama herşey öğleden sonra.... ;)

Bak Bülent abi,belgeler savaşına gerek yok abim ;D

Yok yok,burdan oolmuyor,dur ben sana ulaşıyım bi ;D

Etiketler

CDM-SUBARU' Alıntı:
Bak Bülent abi,belgeler savaşına gerek yok abim ;D

Yok yok,burdan oolmuyor,dur ben sana ulaşıyım bi ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D daha şimdiden koptum ha ha ha Bülent abiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ha h aha ;D

Barbaros görüyorsun değilmi kardeşim.. :D neler yapıyorlar ya bana... ;D amaaaa beni kimse yıldıramaz aynen devammmmmmm........ ;D

red34' Alıntı:
Barbaros görüyorsun değilmi kardeşim.. :D neler yapıyorlar ya bana... ;D amaaaa beni kimse yıldıramaz aynen devammmmmmm........ ;D
dın dın dın dın beklenen an geldimi herkese haber vereyimmi Bülent abi ;D ;D ;D ;D

red34' Alıntı:
Aykutcum sadece tlf la cekebıldıklerım .. fazla önemli değil sadece sayfaya biraz hareket getirelim dedim.... ;) tanıdık mı geliyor bak ona yorum yapamam... :D cünki bu tip yerler fazla kalmadı onun içinde tarif bile etmiyorum ... :smiley: görüşmeyeli keyifler nasıl bakalım..?

iyi abi ya bildiğin gibi sizleri sormalı ;D

dur dur Barbaros ..Erkanın elinde benimle ilgili belge varmış onu acıklayacakmış bekleyelim bakalım ne cıkacak ben onu bekliyorum... ;) ben saat 16.00 ya kadar süre veriyorum kendisine ... ;D sonra benden günah gider.... ;D

red34' Alıntı:
dur dur Barbaros ..Erkanın elinde benimle ilgili belge varmış onu acıklayacakmış bekleyelim bakalım ne cıkacak ben onu bekliyorum... ;) ben saat 16.00 ya kadar süre veriyorum kendisine ... ;D sonra benden günah gider.... ;D
;D ;D ;D ;D

konuşulmayan hiçbirşey kalmasın kardeşim.... ;D gerçekler ortaya cıksın alaalaaaaaaa... ;)

Arkadaşlar bende navaralandım. Bugün itibariyle navarama kavuştum. 2010 vw tiguan 1.4tsi 4x4 aracım vardı bunu verip ustunede bi mebla para alıp karşılıgında 4x4 le 2008 otomatık navara aldım :smiley: Hersey ufak ufak baslıcak uzun zamandır formu takip ediyorum ama yazmıodum pek artık bende aranızdayım. Otomatik vitesin keyfi inanın hiç bişeyde yokmuş bunuda en sevdiğim araçta anladım navarada :smiley:
Hafta sonları aslen istanbul tuzlada ikamet ediyorum Hafta ıcı okul variken beşiktaşta ikamet ediyorum.

erdi barış 34_y_3502 gumus gri

eRd' Alıntı:
Arkadaşlar bende navaralandım. Bugün itibariyle navarama kavuştum. 2010 vw tiguan 1.4tsi 4x4 aracım vardı bunu verip ustunede bi mebla para alıp karşılıgında 4x4 le 2008 otomatık navara aldım :smiley: Hersey ufak ufak baslıcak uzun zamandır formu takip ediyorum ama yazmıodum pek artık bende aranızdayım. Otomatik vitesin keyfi inanın hiç bişeyde yokmuş bunuda en sevdiğim araçta anladım navarada :smiley:
Hafta sonları aslen istanbul tuzlada ikamet ediyorum Hafta ıcı okul variken beşiktaşta ikamet ediyorum.

erdi barış 34_y_3502 gumus gri
hayırlı olsun yeni aracınız :smiley:

tolgas' Alıntı:

saolasın tolgas :smiley:

msn kullanıyormusunuz ? eger kullanıyorsanız erdibaris@hotmail.com ozelden birkaç bişey sormak isterim buradan ozel mesaj yazamıyorum sıkıntı oluyor 20 msj gondermedım diye.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.