National Geographic Fotograf Yarışması Türkiye Dereceleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alize Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 74
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,817
Ynt: National Geographic Fotograf Yarışması Türkiye Dereceleri

xapulos' Alıntı:
gerçekten tüm resimler harika. çeken arkadaşları can-ı gönülden tebrik ederim. bu siteye daha yeni üye oldum ve müdavimi olacağımdan da eminim. teşekkürler.

Çok teşekkür ederim xapulos,

aramıza hoş geldin. seni daha sık buralarda görmek isteriz, etkinliklerimiz de takip etmeni tavsiye ederim.

Etiketler

mrtvural' Alıntı:
Çok teşekkür ederim xapulos,

aramıza hoş geldin. seni daha sık buralarda görmek isteriz, etkinliklerimiz de takip etmeni tavsiye ederim.

inşallah vaktim olduğu müddetçe etkinlikleri takip edeceğim. ayrıca birşey sormak istiyorum. fotoğraf gezileri düzenliyor musunuz? düzenliyorsanız bir faaliyet takvimi mevcut mudur?

Fotoğraf gezileri ve fotoğrafla ilgili etkinlikler düzenliyoruz. Fotoğrafçılık başlığı altında " HABERLER VE DUYURULAR " bölümünde gezi ve etkinlikler hakkında bilgi veriliyor, ordan takip edebilirsiniz.

Ben de siteye ve fotoğrafa yeni başlayanlardanım..Öncelikle Murat Bey yarışma performansınız için sizi tebrik ediyorum.Sohbetin ve bilgi paylaşımının çok güzel olduğu bir site..Daha çok aranızda olmak dileğiyle..Tekrar tebrikler..

İlginiz ve desteğinizden dolayı çok teşekkür ederim Aslı hanım. Sizi her zaman görmek isteriz burda. yeni başlamış olmanız hiç önemli değil. Konu başlıkları altında burdaki arkadaşlara fotoğraf ve fotoğrafçılık konusunda her türlü teknik konuyu danışabilirsiniz.

Aramıza hoş geldiniz..

Murat VURAL

muratçım Türkiyenin gündemi değişiyor seninki değişmiyor,Maşallah kardeşim birde 1 rinci olsaydın güzel olacaktı kısmet diyelim kardeşim.günlerde geeçiyor hani yaza az kaldımı ne. :D

Dost ve arkadaşların ilgi ve destekleri beni gerçekten mutlu ediyor. Anladığım kadarıyla sitenin büyük bir kısmının bu konudan haberi yok. Demek ki onlar da öğrense, birkaç yıl burda gündemde kalırım herhalde.

Kocaeli'den Selamlar

Murat Bey,

Geç oldu biraz ama uzun zamandır şantiye koşullarında birçok güzellikten uzak kaldığım için, sizin başarınızı da bugün görebildim. Tebrikler, umarım birinciliklerinizi de buradan kutlarız. :smiley:

Çok teşekkür ederim Ayşenur Hanım ilgi ve desteğinizden dolayı. Yarışmada derece almak o kadar önemli değil, burda dpstların beyenmesi ve destek olması benim için daha önemli ve değerli.

Selamlar
Murat VURAL

Öncelikle Sayın Murat Vural çalışmanızdan ve başarınızdan dolayı sizi tebrik ederim, gerçekten çok güzel bir çalışma, fotoğrafçı sayılmam ama izleyici olarak 3.olan fotoğraf nasıl üçüncü olmuş onu anlayamadım çok sıradan ve çok basit bir fotoğraf gibi geldi bana, değerlendirme kriterlerini bilemem ama bu fotoğrafın neyini beğenmişler anlayamadım, ben bir izleyici olarak beğenmediğimi söyleyebilirim,
Saygılarımlar...

İlgi ve desteğinizden dolayı çok teşekkür ederim. Biz fotoğrafçılar, fotoğrafı çekeriz, anı ölümsüzleştiririz, paylaşırız gerisine karışmayız. İster 1. olur ister sonuncu. Amaç bu anı dostlarla, fotoğraf severlerle paylaşmak bence.

Kocaeli'den Selamlar
Murat VURAL

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.