Mutlu Son Defender 110

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zileli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 76
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,859
Ynt: Mutlu Son Defender 110

simurg2' Alıntı:
Ahmet bey o zaman problem yok ford puma ile harika olur eğer ruhsata problem olmıyacaksa sitede araçlarını sıfır konumunda şaseye inip toplayan arkadaşlar var bi araştırın size yeni harika fikirler verebilir kolay gelsin

Baba"mı ikna edebilirsem benimde aklım dan geçen o motoru takmak, ama birkaç hafta lpg ile denemeyi düşünüyorum.

ilginize teşekkürler. Ahmet.

Etiketler

ufak bir hatırlatma yapmak istiyorum. 91 model 2.5 DI Ford motorları turbo değildir. Puma olarak bahsettiğimiz motorlar 2000 yılından sonra kullanılmaya başlanmış olan 2402cc hacminde olup yarım ve tam turbo olmak üzere iki çeşittir.

edaghan' Alıntı:
ufak bir hatırlatma yapmak istiyorum. 91 model 2.5 DI Ford motorları turbo değildir. Puma olarak bahsettiğimiz motorlar 2000 yılından sonra kullanılmaya başlanmış olan 2402cc hacminde olup yarım ve tam turbo olmak üzere iki çeşittir.

Burdaki ustalar elimizdeki motorun da takılabileceğini söylediler. illa da Puma olsun diye isteğim de yok şuan herşey benzilden alacağım sonuça

bağlı.

allah hayırlı uğurlu etsin aracın değişmiş halini bekliyoruz
oki babanız kaportacı hiç düşünülecek bi şeyiniz yok en masrafsız yoldan siz onları adam edersiniz

Ahmet Bey,
Öncelikle hayırlı olsun yeni aracınız. Bende bir defender almayı düşünüyorum. Şanlıurfadaki araçlara ulaşabileceğimiz bir irtibat numarası verebilirmisiniz? Birde babanızın kaporta işleri ile uğraştığını yazmışsınız. Yeriniz istanbulda ise uygun bir defender bulduğumuzda kaporta konusunda sizinle de irtibata geçebilirmiyiz?
Selamlar,
Derya Geven

ceyar1978' Alıntı:
Araçları aldığınız yerin kendine ait bir net adresi varsa verebilirmisiniz?

http://www.araba.com/2215020.html Araçlar Urfa Gaziantep yolunda sanayi sitesinin tam karşısında petrol ofisinin yanında duruyor.

Ahmet Kuycu : 05444686909 bu numaradan da detaylı bilgiler alabilirsiniz<.

dadak_e' Alıntı:
allah hayırlı uğurlu etsin aracın değişmiş halini bekliyoruz
oki babanız kaportacı hiç düşünülecek bi şeyiniz yok en masrafsız yoldan siz onları adam edersiniz

İnşallah abi. birkaç güne kadar revizyona başlayacağız yeni bir başlık açacağım ordan takip edersiiniz :smiley:

DERGEV' Alıntı:
Ahmet Bey,
Öncelikle hayırlı olsun yeni aracınız. Bende bir defender almayı düşünüyorum. Şanlıurfadaki araçlara ulaşabileceğimiz bir irtibat numarası verebilirmisiniz? Birde babanızın kaporta işleri ile uğraştığını yazmışsınız. Yeriniz istanbulda ise uygun bir defender bulduğumuzda kaporta konusunda sizinle de irtibata geçebilirmiyiz?
Selamlar,
Derya Geven

Teşekkür ederim. Ahmet Kuycu 0 544 468 6909(Urfa"daki satıcı arkadaş)

Çok isterdim yardımcı olmayı ama Tokat / Zile" de işyerimiz, size baya ters düşer bizim memleket.

Ahmet Bey cevap için teşekkür ederim. Aracınızı toparlamaya başladığınızda ara ara resim atıp bizimle paylaşırsanız memnun oluruz.
Şimdiden kolay gelsin.

Ahmet bey hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanın İnşaallah, puma motor takabileceğinizi yazmışsınız ama benzinliden dizele mevzuat gereği geçişe müsaade edilmediğini biliyorum ben ama genede siz bir araştırın.Raci

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR