hasanfb
JEEP ˙·٠•★
Ynt: Mutlu Son Defender 110
İyi günlerde binmeniz dileğimle...Hayırlı olsun..
İyi günlerde binmeniz dileğimle...Hayırlı olsun..
necil' Alıntı:iyi günlerde kullanın yeni aracınızı..
altug onaran' Alıntı:iyi günlerde binin hayırlı uğurlu olsun sonraki aşamalarda da fotoları bekliyoruz
ata036' Alıntı:hayırlı uğurlu olsun aracınız kazasız belasız gnşünüzden geçtiği gibi kullanmanızı temenni ediyorum.
hasanfb' Alıntı:İyi günlerde binmeniz dileğimle...Hayırlı olsun..
AVCI_77' Alıntı:Ahmet bey hayırlı olsun benimde hayalim defender 110 iyi günlerde kullanın allah kaza bela vermesin bana sorarsanız renk tavsiyem madem babanız kaportacı kemik beyazı veya mavi siyah iki renk güzel duruyor veya kırmızı siyah tekrar iyi günlerde kullanın iyi akşamlar
AVCI_77' Alıntı:OOOOOOOOOOOOOO maaşallah güzel bir azılı inşalla dünya küçük neden olmasın belki gelip hem tanışma imkanı buluruz hemde av yaparız eğer şu resim küçültme olayını bi çözebilsem çok resim var ??? daha dün av da idim
olcaykarakaya' Alıntı:Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın.
2fast4u' Alıntı:Ahmet bey,
aracınız hayırlı olsun guzel gunlerde kullanın...
AVCI_77' Alıntı:Merhaba Ahmet arkadaşım bugün sanayide işim vardı kaportacıya sordum bende bi defender almak istiyorum ama kaporta boya modifiye konusunda bana bişey söyledi kaporta aleminyum muş kaportada çürük varsa biraz zor diyolar bunun hakında konu açmak istiyorum bilen arkadaşlardan yardım :