Mountainbiker's Photos

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MOUNTAINBIKER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 965
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 330,523

Etiketler

Ynt: Mountainbiker's Photos

http://www.hasansoylemez.com/

BU SAYFAYI ZIYARET ETTIM...COK BEGENDIM...HERKESE KESINLIKLE TAVSIYE EDIYOR VE ARKADASI KUTLUYORUM...KESKE DIYORUM....kendim icin...
burada yasanmis o guzel anilari bizlerle paylastigi icin tesekkur ederken,umuyorum ki bu gezgin tum bisikletcilere ilham kaynagi olur.ama umuyorum ki bu tur bir ise kalkisacak olan digerlerinin hayati tehlikelere dusmez.selamlar....tebrikler...

yaz geldi....ama .... ??? sehirden cikamaz oldum.....cok sikildim... :(

DSC00852.jpg

kadi ahmetogullari tas ocaklarindan basliyor,boga cayina paralel yeni acilan orman yolu,menekisler koyune kadar gidiyor ve yeni kesim sahasi,bu yoldan altinyaka yoluna cikiyorsun.

:D :D
23 haziran 2012 tarihine not dustuk...(2012 nin ilk ciddi turu oldu bizim icin).
soyleki,sabahin korunde yola cikip aksamin korune kadar bisiklet tepesinde gecen bi gun...antalya dan once kemere geldik,oradan tekirova(antalya) ya sonra offroada gecerek, beycik buku,memetali buku ve ardindan maden koyuna ve oradan cirali (olimpos)a gecen patika yi ( tarihinde ilk ve son ;D bisikletle ) tamamlayarak bu parkuru DAG BISIKLETI ile gecmeyi basardik,uzun bir gitme hevesinden sonra.cok guzel bir offroad parkuru ve inanilmaz zor bir patika ve surprizler...guzellikler...cirali rampasindan anayola ulupinar uzerinden tekirovaya vardik...anayollar bile berbatti kemerden tekirovaya giden asfalt anayolda yapim calismasi vardi ve tek serit kalabalik trafik bizi bezdirdi...hic tavsiye etmiyorum su siralar..
toplam da mesafe kisa ancak hava sartlari ile yol sartlari gozonune alininca zorlugu ortaya cikiyor..ancak bizce degdi... ;) zaten off road cularin da sevdigi bir bolge ve kalan son bakir koylar,yangin riski altinda...ve de cop her yer cop....inanilmaz kirlilik her yanda...fotolar geliyor... 8) 8)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR