Motosikletlerimiz İle Ormanda Kamp Planı.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan UFUKK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 119
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,320
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Motosikletlerimiz İle Ormanda Kamp Planı.

UFUKK' Alıntı:
mantarı çok severim ama bir o kadarda dışarıdan alır yerim,doğadan toplanan mantara güvenemiyorum bayram,çok tehlikeli diye düşünüyorum,kültür mantarı hariç onuda tanıyabilirsek tabi. :(

ufuk sıkıntı yok endişelenecek durumda yok yıllardır ben aynı mantarı topluyorum ve aynı yerde pişiriyoruz ayrıca evdede yapıyoruz tamamen saglıklı ve zehirsiz

Hocam bendede fazer den ayrı bide ybr 125 var onun lastik ve cantlarını değiştirsem arazide işimi görürmü acaba

tevfik' Alıntı:
Hocam bendede fazer den ayrı bide ybr 125 var onun lastik ve cantlarını değiştirsem arazide işimi görürmü acaba

valla bendede ybr var satıyorum su an icin ancak camura felan girmediğiniz sürece sizi stablize yolda her zaman tasır ben en son yedigöllere gittim geldim sorun yasamadım ama enduro kadar konforlu olmaz tabiki.ama kros lastık bulup takarsanız cok daha iyi iş görür ama motora yazık cünkü altı alcak kalıyor bence ucuz bir ramzey cross alın tepe tepe kullanın

tevfik' Alıntı:

bence sen ybr ile gel hertürlü gelirsin sorun olmaz lastigi deyiştirmesende olur deyişirsen arkayı deyiş önde çamurluk var onuda deyişirsen çamurlugu kaldırman gerekir

Arkadaşlar biz de 7-8 motor geleceğiz pazar günü. Mangal yapmayı da düşünüyoruz.
Hava yağmasa da güzel bir eğlensek dimi.
Görüşmek üzere.
Selamlar.

Mehmet Abim... hafta sonu için metorologlar pek iç açıcı şeyler sölemiyor. Önlemlerinizi iyi alın derim...

Bu arada dün National Geographic Fotoğraf Yarışması ödülümü aldım. 5 adet NTV yayını kitap ve 3 yıllık dergi aboneliği.

mrtvural' Alıntı:
Mehmet Abim... hafta sonu için metorologlar pek iç açıcı şeyler sölemiyor. Önlemlerinizi iyi alın derim...

Bu arada dün National Geographic Fotoğraf Yarışması ödülümü aldım. 5 adet NTV yayını kitap ve 3 yıllık dergi aboneliği.

hayırlı olsun. güzel başarılarınızın devamını dilerim. ;)

mrtvural' Alıntı:

muratçım hayırlı olsun evin en güzel köşesine asarsın bgururla bakarsın.kitaplarına.öteki şimde amerikeye doğru yol alıyor her şey beleş,. :D

mrtvural' Alıntı:

hayırlı olsun başarılarının devamını bekliyoruz murat

kana ihtiyacı olan kardeşimizin durumu çok ağır kendisi 27 yaşında 1 kız babası,kanı uyan arkadaşlar bu numarayı ararsa adresinden alınıp adresine bırakılacaktır,ilginize teşekkür ederim.kardeşimiz aşağıdaki resimde görülen kardeşimizdir.B RH- kana ihtiyaç vardır. 05333001103 numaralı telefondan Cemal beye ulaşmaları halinde kendilerine araç gönderilecektir.motosiklet sevdalı dostlarım sağınızda solunuzda duyurun.kardeşim lisanslı bir pist yarışçısıdır. :-[

DSC_0575.jpg

IMG_2925.jpg

selam arkadaslar,
pazar gunku gezı sadece motorsıkletler ıcın mı? yoksa arac katılabılıyormu ??

gökhan mrb herkez katılabilir arabalı arabasız no prblem seviniriz saygılar.

UFUKK' Alıntı:
gökhan Merhaba herkez katılabilir arabalı arabasız no prblem seviniriz saygılar.
oldu ozaman ;) pazar sabahı bır aksılık olmazsa gorusmek uzere ::smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,530
Kaydolan Son Üyemiz
hekimogluyasin52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri