mrtvural
Zirve
Ynt: Motosikletlerimiz İle Ormanda Kamp Planı.
Cumartesi hava kapalı, bulutlu. pazar sağanak yağış.. ( Istanbul'da )
Cumartesi hava kapalı, bulutlu. pazar sağanak yağış.. ( Istanbul'da )
bu hafta deyil bi sonraki hafta arkadaşlarmrtvural' Alıntı:Cumartesi hava kapalı, bulutlu. pazar sağanak yağış.. ( Istanbul'da )
mehmet hava şartları bize engel değil,kartaltepedekini düşününce buralar güllük destanlık,haftaya etkinliğimiz bu hafta değil tarihe bak,.AFRİKALI' Alıntı:Arkadaşlar bugün hava bozdu ve yağış başladı.
Pazar günü nasıl olur acaba.
UFUK, ben Şükrü ve diğer arkadaşlarla da görüştüm.
hepsi gelmeyi düşünüyor.
Hava güzel olursa çok güzel bir gezi olacak eminim ki.
evet arkadaşlar bu hafta sonu isoof,un düzenlediği off-road, yarışlarındayım şilede,gelmek isteyen pazar günü gelir. Türkiye Off-Road Şampiyonası 8. Yarış (5-6 Aralık 2009)bu etkinlikte GEZENBİLİR,de yer alacaktır,çaylar mangallar 2 kere düşünün.pancarmotorcu' Alıntı:bu pazar isoff un şilede yarışları var oraya bekleriz ayrıntıları isoff un sitesinden ögrenebilirsiniz
UFUKK' Alıntı:Mehmet oraya gidip bakacan kimse yok tabi bu hafta ektiler diyecektin, ;D
bak havalar kötüleşiyorm belki önümüzdeki hafta pek iyi bir hava olmaya bilir bu sözünü hatırlatırım hem karda orman daha güzel oluyor ne yagarsa yagsın gidiyoruz hem sen kelebek deyilsin ve burdaki herkes aynı şekilde yaz motorcusu deyil .motosiklet yaz kış binilir bizler binicez dimiUFUKK' Alıntı:bende bu görüşüne katılıyorum öncümüz bayram zaten,gel gel diye diye başımızı yedi,karda yağsa gideceğim.
evet kıvırmak yok haftaya bu gezi olucak ve gezenbilir gezmeyen ne bilir bu yüzden gelmeyen çok şeyleri kacıracagından eminim bu gün ben gene çiftalandayım toplanılıyormuş gidip gaz açacamUFUKK' Alıntı:evet biz yaz kış bineriz değilmi bayram kimse kıvırmasın.