UFUKK' Alıntı:25 yıl evvel buralara cuma akşamından gider 2 gece yayına yatardım 25,kg,30,ağırlıkta geceleyin yayın yakalardım,burası aşağı cebeci,köyü bayramcım.sabah buluşalım nereye istersen oraya gideriz.
,mrtvural' Alıntı:Gaza getirmeyin beni uleynnn ;D ;D ;D
mrtvural' Alıntı:National Geographic Fotoğraf yarışmasında 2. lik ödülü aldım biliyorsunuz. Telefon ettiler ödül töreni varmış Maslak'ta. Zannedersem birkaç etkinliğe daha katılmam gerekiyormuş.
Ben gelmesine gelirim ama izmitten oraya 1.5 saat sürüyor hatta daha fazla. Yaktığı benzin de cabası bir de onun dönüşü var :-\
UFUKK' Alıntı:amma yaptın murat ödülünü al sen ne güzel dergi verecekler 1 yıl, sonra vazgeçerler neme lazım.
ben bir yıl diye okudum,3 yıl müthiş kültür zenginliğin olacak desene.,mrtvural' Alıntı:Yok be abü.. ne 1 yılı, Tam 3 yıl.... Zengin oldum.
mrtvural' Alıntı:İşte Ödüller
Bize Kol Saati(!) ;D ;D
murat tebrikler 2. ci olmakta büyük başarı ve 1. ci olmana az kalmış başarılarının devamını bekliyorum hatta sen gel sana güzel malzemeler bulayım doga harikası yerler varmrtvural' Alıntı:Bu da iyi Mehmet abim.. O kadar Profesyonel fotoğrafçıyı geçip 2. olmak ta güzel. Yine duyururuz adımız..
Gezi bu pazar değil bir sonraki pazar...AFRİKALI' Alıntı:Arkadaşlar bugün hava bozdu ve yağış başladı.
Pazar günü nasıl olur acaba.
UFUK, ben Şükrü ve diğer arkadaşlarla da görüştüm.
hepsi gelmeyi düşünüyor.
Hava güzel olursa çok güzel bir gezi olacak eminim ki.