Motosikletlerimiz İle Ormanda Kamp Planı.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan UFUKK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 119
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,325
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler

Ynt: Motosikletlerimiz İle Ormanda Kamp Planı.

kuroscu' Alıntı:
ufuk başka kan olmazmı takas yapılıyorsa ben geleyim
malesef olmuyor.anasayfada duyurular kısmında var aynı konu orayada açıldı. :-[

Sabah saat 6 da çıkmam lazım ki burdan size yetişebileyim. hava yağmurlu motorla da gelinmez ki.. gelsem iyi olurdu. Aldığım büyük ödülü kutlardık. varilde tawuk mu yapardınız artık bilemiyorum. ;)

yok murat gelme hava erken kararıyor ve soğuk olacak o kadar yol risk almaya değmez havaların güzel olduğu bir zamanda çadır kuracağımız dönemde olur.o zaman gelirsin. ;)

bende büyüteceğim boyummmu uzadı ne içine sığmıyorum 2 kişilik alacağım tek yatacağım ferah ferah. ;) :D

UFUKK' Alıntı:
Buluşma noktası,Hasdal kışlası önü pazar sabahı saat 10 da, hasdal kışlasına otagar istikametinden 2 inçi köprü yolundan giderken sağınızda kemerburgaz,kağıthane çıkışı var oradan girip,100 metre aşağıdan sola dönün 200 metre ileride HASDAL KIŞLASI,önünde saat 10 da buluşulacak.

Atmış olduğum haritanın üzerine tıklayın,büyük boy olarak görebilirsiniz. :smiley:
Tel no.0533 934 98 46. UFUK.

yarın herkes geliyor deyilmi bi hatırlatayım dedim büyük gün yarın:smiley:

bayram ben geliyorum herkes adına konuşamam,sabah 10,da oradayım. ;)

minik seyyar tüpümü aldım ,tava aldım,çaydanlık getirirseniz çay demleriz. ;)

mrtvural' Alıntı:
Mehmet Abim... hafta sonu için metorologlar pek iç açıcı şeyler sölemiyor. Önlemlerinizi iyi alın derim...

Bu arada dün National Geographic Fotoğraf Yarışması ödülümü aldım. 5 adet NTV yayını kitap ve 3 yıllık dergi aboneliği.

Murat merhaba, ödülün için seni gönülden kutlarım. Başarılarının devamını dilerim.
Kaç gündür hava çok kötü. Soğuk ve sürekli yağışlı. Fakat arkadaşlar gitmekte ısrarlı anladığım kadarı ile.
Ufuk, Bayram pazar günkü gezi için hala ısrarlımısınız. Gitmesine gidilir de ama bize üstü kapalı bir yer lazım.
Hava sürekli yağıyor. Nasıl ateş yakarız, nerede otururuz. Motorlarla çamura saplanmak da cabası.
İsterseniz bunları birkez daha düşünelim, nedersiniz.
Böyle havada bizim arkadaşlar pek gelmek niyetinde değiller de.
Selamlar.

mehmet gideceğimiz asfalt,ve birazda kumlu yol çamura saplanma söz konusu değil,bayram ile telefonlea görüştüm yahşi batının çekildiği sete gidilecek kapalı barlar falan yani,üstümüz açık değil rüzgarda almıyormuş vadi arası kışında macerasını yaşamak lazım,ben orada olacağım bayramda 1 saat sonra nete girecek. :D

düşüncelerinizde haklısınız hava soguk olacak zaten kış motosiklet kullanıcıları enduroculardır yazın herkes kullanır kışınsa sadece enduro ruhu taşıyanlar hertürlü iklim şartlarına karşı dayanıklılık saglamak ve formda kalmak için araziye çıkarlar ve kar endurocu için özlenen ve beklenen istenen bir güzelliktir .gelmek isteyen hava şartlarını göz önüne almalı motorunuz arazide kalır endişeşi olmasın zemin iyi çiftalana girsek bile alt yoldan girecegiz yani zemin deniz kumu agırlıklı yapışmayan fazla kaygan olmayan sert zemin olacak genede yahşi batı setinde mola verilecek ve ordan bi keşif yapmak için çiftalana gecilecek son durum degerlendirmesi ile hareket saglanacak ateş yakmak için sınırsız oduna sahipiz kuru agaclar var sadece tutuşturmak sorun sonrası sönmeden hep yanıyor ısınmak ve yemek yapmak için bol ateşimiz olucak etrafımız göllerle kaplı isteyen balık tutabilir malzemeniz varsa alın öyle gelin :smiley:

UFUKK' Alıntı:
25 yıl evvel buralara cuma akşamından gider 2 gece yayına yatardım 25,kg,30,ağırlıkta geceleyin yayın yakalardım,burası aşağı cebeci,köyü bayramcım.sabah buluşalım nereye istersen oraya gideriz. ;)
ufuk hocam bu 25 kg yayınlar hala burda mevcutmudur dersin
bu arada gezi şu an dikkatimi çekdi off-road hafifi olmaz bu işin size bi cj lazım bütün motorları ard arda baglar parkuru peşpeşe sorunsuz geçersiniz bak demedi demeyin:smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri