Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GEZENBİLİR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 380,325

Etiketler
Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

hayırlı olsun hoşgeldiniz foruma. iyi bir başlangıç motoru olduğu konusunda haklsınız. bence 125 cc den 15 hp lik güç ilk etapta yeterli:smiley:

koray aramıza hoşgeldin,makinan süper hafif bir makina arazide ve asfaltta sorunsuz sürüş rahatlığı verir size.tekrar aramıza hoş geldin . ;)

Aramıza hoşgaldeniz motorunuzda hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim gezilerde görüşmek dileği ile...

herkese merhaba uzun bir süredir siteye bakamıyordum işlerin yoğunluğu dolayısıyla şimdide malumunuz işsizim valla artık bakabilirim neyse değerli arkadaşlar bildiğiniz bir yerde ikinci el bmw f 650 dakar yan çantaları varmı malum sıfırı bana biraz pahalı geldi bilgi veren olursa sevinirim yeni gelen arkadaşlarada hoşgeldiniz der aramızda görmekten mutluluk duyarım.

gerenimo' Alıntı:
herkese merhaba uzun bir süredir siteye bakamıyordum işlerin yoğunluğu dolayısıyla şimdide malumunuz işsizim valla artık bakabilirim neyse değerli arkadaşlar bildiğiniz bir yerde ikinci el bmw f 650 dakar yan çantaları varmı malum sıfırı bana biraz pahalı geldi bilgi veren olursa sevinirim yeni gelen arkadaşlarada hoşgeldiniz der aramızda görmekten mutluluk duyarım.
ben istinyede 2 inçi ellerin satıldığını duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum bir telefon edip sormak lazım.

değerli kardeşim ufuk ben adanadayım billiyorsan numarayı yazarsan sevinirim

gerenimo' Alıntı:
değerli kardeşim ufuk ben adanadayım billiyorsan numarayı yazarsan sevinirim
burayı ararsanız size yardımcı olacaklarını umarım. BMW Motosiklet İletişim Merkezi?mizi hafta içi 08.00 ? 20.00 ve diğer
günler 10.00 ? 18.00 saatleri arasında arayabilirsiniz: 0212 337 66 33

Saygılarımızla
BMW Motosiklet Türkiye

Arkadaşlar hepinize çok teşekkürler umarım tanışırız bi gezide, sağolun.

Merhaba dostlar, her ne kadar kış mevsiminde bile motosiklet kullanabilecek kadar cesaretimiz olmasına rağmen bazı arkadaşlarımızda kış şartlarında yol alma tecrübesi zayıf yada motosikletleri o şartlara uygun değil. Farklı şehirlerde yaşayan dost ve arkadaşlarımızı da göz önünde bulundurarak yeni motosiklet sahibi olmuş arkadaşların uzun yol tecrübelerini de göz önünde bulundurmamız gerekir. Bu sebepten dolayı biraz daha sabırlı olup, içinde bulunduğumuz kiş mevsimini atlatıp ilkbaharın kokusunu koklamak için yollara düşeriz. Bu zaman zarfında arkadaşlarımızın gerekli kamp, yol, giyim malzemelerini temin etmeleri, araçlarının bakımlarını yapmaları aynı zamanda da yol tecrübelerini arttırmaları tavsiye olunur.

Herkes sabırsızlanıyor biliyorum ama ilk baharla birlikte motosiklet festivalleri ve GEZENBİLİR bünyesinde etkinlikler başlayacak, dolu dolu bir yaz geçireceğiz.

Şubat ayındaki İstanbul Motosiklet Fuarına bütün arkadaşları bekliyorum yüz yüze tanışmadığımız ama burda sürekli yazıştığımız arkadaşlarla tanışmak, sohbet etmek için.

Selamlar
Murat VURAL

Ben şu şekilde açıklama yapayım arkadaşlar,Türkiyenin neresinde yaşarsanız yaşayın,bulunduğunuz yerdeki motosiklete gönül veren arkadaşlar ile bir araya gelip etkinlik yapabilirsiniz bu neresi olursa olsun,resimlerinizi GEZENBİLİR,de paylaşabilirsiniz ne kadarda ayrı illerde yaşasakta gönüller bir olsun arkadaşlar.

Gezelim gezelim gezelim kamp kuralım havalar korkutmasın caydırmasın bizleri hadi ufuk abi noldu sana yavv acık hareket ver siteye sabırsızlanıyorum
Ufuk abi bizi kampa götür
Ufuk abi bizi kampa götür

tevfikçim sabır,biraz daha sabır,güzel olacak her şey.biraz günleri uzatalım,havalar geç kararsın. ;)

ben ve cross um
resimlerim001.jpg

resimlerim002.jpg

ama kros motor bu kadar temiz olmazki hemen çamura sokman lazım bunu. ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,708
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR