Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GEZENBİLİR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 380,295
Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

gerçek özgürlüğü şu anda emekli olarak hakkını vererek yaşıyorsun sevgili abim tebrikler. :smiley:

Etiketler

mes kardeş hoşgeldin. her ne kadar tarzlarımız farklı olsada motorcu dostluğu dostlukdur. görüşmek dileğiyle:smiley:

bora bey
ii bak bu resımlere belkı aşka gelırsın de bır hafta sonu canavara atlar gelırsın.
(bakalım etkısı olacak mı) ;)... ;D

P1420339_482x362.jpg

P1420353_482x362.jpg

P1420787_482x362_482x362.jpg

meteeor' Alıntı:
bora bey
ii bak bu resımlere belkı aşka gelırsın de bır hafta sonu canavara atlar gelırsın.
(bakalım etkısı olacak mı) ;)... ;D

etki olur tabi olmazmı ;D yalnız karlı olmasın sakın :D

Arkadaşlar aranıza BURSA dan katılıyorum,96 dan beri motosiklet kullanmaktayım, şu an tdm 850 ye uzun zamandır zevkle biniyorum.
Motosikletim 98 model olmasına rahmen uzun yollara gitmekten çok hoşlanıyorum,Bursa ya yolu düşen arkadaşlarımı beklerim,motorcu dostlarımız bize uğradıkları zaman çok mutlu oluyoruz,sevgiler,saygılar.(tekeriniz her zaman düz bassın).

Bülent EPİRİ' Alıntı:
Arkadaşlar aranıza BURSA dan katılıyorum,96 dan beri motosiklet kullanmaktayım, şu an tdm 850 ye uzun zamandır zevkle biniyorum.
Motosikletim 98 model olmasına rahmen uzun yollara gitmekten çok hoşlanıyorum,Bursa ya yolu düşen arkadaşlarımı beklerim,motorcu dostlarımız bize uğradıkları zaman çok mutlu oluyoruz,sevgiler,saygılar.(tekeriniz her zaman düz bassın).
aramıza hoşgeldiniz bende 650 f 1995 model bmw ye biniyordum mükemmel makinaydı,nedeni orjinal olmasıydı o zamanlar çin deverede değil ülkeler kendileri üretiyordu yani taşerona yaptırmıyorlardı derler ya ne varsa eskilerde var diye. :smiley:

Bir motor tutkunu daha geldi aranıza.Adım veli yaşım 39 manisa akhisarda oturuyorum eski bir moto cros yarışçısıyım eski demem geçirdiğim bir kaza sonucu iki tekere binemiyorum. bende kendime bine bileceğim bir motor yaptım fotoda görülen makine şimdilik kullandığım alet . kullandığım makineler sırasıyla. rmx 125suzuki. dakar xt 600 yamaha.dr 800 suzuki.gs 1100 bmw.150 atv.xv 750 virago.ileride bir bmw 1200 alıp yanına side_car takıp sizler ile gezilere gelmeyi düşünebilirim eğer benide aranıza kabul ederseniz..[attachment=1]

09062007.jpg

Bülent hocam hoşgeldiniz :smiley:

Veli hocam sizde hoşgeldiniz. Geçmiş olsun geçirdiğiniz kaza için. Sizi neden kabul etmesinki bu topluluk,önemli olan içimizde yaşadığımız motosiklet sevgisi. Keyifli zaman geçirmeniz dileğiyle:smiley:

Veli bey merhaba öncelikle geçirmiş olduğunuz kazadan dolayı geçmiş olsun aramıza hoşgeldiniz.

yalaza' Alıntı:
Bir motor tutkunu daha geldi aranıza.Adım veli yaşım 39 manisa akhisarda oturuyorum eski bir moto cros yarışçısıyım eski demem geçirdiğim bir kaza sonucu iki tekere binemiyorum. bende kendime bine bileceğim bir motor yaptım fotoda görülen makine şimdilik kullandığım alet . kullandığım makineler sırasıyla. rmx 125suzuki. dakar xt 600 yamaha.dr 800 suzuki.gs 1100 bmw.150 atv.xv 750 virago.ileride bir bmw 1200 alıp yanına side_car takıp sizler ile gezilere gelmeyi düşünebilirim eğer benide aranıza kabul ederseniz..[attachment=1]
mrb hoşgeldiniz aramıza tabiki her zaman aramızda görmek isteriz sizi,hatta her bölümü bizimle paylaşabiliir,resimlerinizi paylaşabilirsiniz saygılar. :smiley:

Selamlar, yeni üyeyim İstanbul Beylikdüzünde oturuyorum 33 yaşındayım çocukluk hayalim motora yeni başladım. İlk motorum da alttaki Derbi Terra. 15 gün önce aldım. İyi bir enduro başlangıç motoru. (umarım öyledir) Bununla acemiliğimi atıp yeni tenere almak istiyorum. Gezenbilir üyelerinin iyi birer yol gösterici olacaklarını umuyorum[attachment=1].

Derbi_Terra_125_2008_05_1024x768[1].jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,545
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR