meteeor' Alıntı:bora bey
ii bak bu resımlere belkı aşka gelırsın de bır hafta sonu canavara atlar gelırsın.
(bakalım etkısı olacak mı) ... ;D
aramıza hoşgeldiniz bende 650 f 1995 model bmw ye biniyordum mükemmel makinaydı,nedeni orjinal olmasıydı o zamanlar çin deverede değil ülkeler kendileri üretiyordu yani taşerona yaptırmıyorlardı derler ya ne varsa eskilerde var diye.Bülent EPİRİ' Alıntı:Arkadaşlar aranıza BURSA dan katılıyorum,96 dan beri motosiklet kullanmaktayım, şu an tdm 850 ye uzun zamandır zevkle biniyorum.
Motosikletim 98 model olmasına rahmen uzun yollara gitmekten çok hoşlanıyorum,Bursa ya yolu düşen arkadaşlarımı beklerim,motorcu dostlarımız bize uğradıkları zaman çok mutlu oluyoruz,sevgiler,saygılar.(tekeriniz her zaman düz bassın).
mrb hoşgeldiniz aramıza tabiki her zaman aramızda görmek isteriz sizi,hatta her bölümü bizimle paylaşabiliir,resimlerinizi paylaşabilirsiniz saygılar.yalaza' Alıntı:Bir motor tutkunu daha geldi aranıza.Adım veli yaşım 39 manisa akhisarda oturuyorum eski bir moto cros yarışçısıyım eski demem geçirdiğim bir kaza sonucu iki tekere binemiyorum. bende kendime bine bileceğim bir motor yaptım fotoda görülen makine şimdilik kullandığım alet . kullandığım makineler sırasıyla. rmx 125suzuki. dakar xt 600 yamaha.dr 800 suzuki.gs 1100 bmw.150 atv.xv 750 virago.ileride bir bmw 1200 alıp yanına side_car takıp sizler ile gezilere gelmeyi düşünebilirim eğer benide aranıza kabul ederseniz..[attachment=1]