Buyur arkadaşım burada senin resimlerin.tears' Alıntı:Kamyonetlerden birinde fotoğraf çeken bir arkadaş vardı. O fotolar nerede acaba benide çektide Kadraja girdim sanırım yanlışlıkla
tamericel' Alıntı:Merhaba, gezenbilir.com sitesini internetteki facebook grubundan farkettim, önce üye oldum, bir kaç gün sonra bir tanışma yazısı yazayım derken, MOTOSİKLET bölümü olduğunu farkettim, bu çok hoşuma gitti.
Henüz incelemedim,
1958 İstanbul doğumluyum, emekli bankacıyım, gayrımenkul danışmanlığı yapmaktayım. Motosikleti seviyorum, 1994 yılından beri kullanıyorum ve motosikletleri genellikle eskittikten sonra değiştiriyorum, yani uzun süreli kullanıyorum.
Enduro ve mümkünse şaftlı medelleri seviyorum, ancak şu anda bir klasik scooter Vespam, bir de 4 silindirli Suzukim var. En son Transalp çaldırdıktan sonra bu kez 4 silindirli bir motosiklet kullanmak istedğim için Suzuki aldım, memnunum.
Krizlerden ve emlak işlerinden fırsat bulursam yurtiçinde seyahatler seviyorum ve yapıyorum. Şehiriçinde gezmekten dolaşmaktan hiç hoşlanmam, sadece Vespa ile işlerimi halletmek amaçlı şehiriçi kullanımım vardır.
Motosikletle yapılmış off road gezi yazıları, foto ve videolarını keyifle izlerim, ama kendim yoldışına bugüne kadar hiç çıkmadım, çok zevkli olduğunu düşünüyorum
Benim resmim ;
Vespam la birlikte resmimiz ;
Suzuki ile birlikte fotografımız;
Hepimize kazasız ve güvenli seyahatler diliyorum,
Uzun soluklu dostluklara,
Tamer İçel
Vespa Cosa 200 1993
Suzuki GSX750F 2001
Turyap 1. Ulus
GSM +90 537 589 75 60
TEL +90 212 278 04 38
FAX +90 212 270 88 57
E-posta : iceltamer@gmail.com
Msn tamericel@hotmail.com
tamericel' Alıntı:Merhaba, gezenbilir.com sitesini internetteki facebook grubundan farkettim, önce üye oldum, bir kaç gün sonra bir tanışma yazısı yazayım derken, MOTOSİKLET bölümü olduğunu farkettim, bu çok hoşuma gitti.
Henüz incelemedim,
1958 İstanbul doğumluyum, emekli bankacıyım, gayrımenkul danışmanlığı yapmaktayım. Motosikleti seviyorum, 1994 yılından beri kullanıyorum ve motosikletleri genellikle eskittikten sonra değiştiriyorum, yani uzun süreli kullanıyorum.
Enduro ve mümkünse şaftlı medelleri seviyorum, ancak şu anda bir klasik scooter Vespam, bir de 4 silindirli Suzukim var. En son Transalp çaldırdıktan sonra bu kez 4 silindirli bir motosiklet kullanmak istedğim için Suzuki aldım, memnunum.
Krizlerden ve emlak işlerinden fırsat bulursam yurtiçinde seyahatler seviyorum ve yapıyorum. Şehiriçinde gezmekten dolaşmaktan hiç hoşlanmam, sadece Vespa ile işlerimi halletmek amaçlı şehiriçi kullanımım vardır.
Motosikletle yapılmış off road gezi yazıları, foto ve videolarını keyifle izlerim, ama kendim yoldışına bugüne kadar hiç çıkmadım, çok zevkli olduğunu düşünüyorum
Benim resmim ;
Vespam la birlikte resmimiz ;
Suzuki ile birlikte fotografımız;
Hepimize kazasız ve güvenli seyahatler diliyorum,
Son aylarda fikir değiştirip biraz saçlarımı uzatınca durumumu güncellemek istedim ARALIK 2009
Uzun soluklu dostluklara,
Tamer İçel
Vespa Cosa 200 1993
Suzuki GSX750F 2001
Turyap 1. Ulus
GSM +90 537 589 75 60
TEL +90 212 278 04 38
FAX +90 212 270 88 57
E-posta : iceltamer@gmail.com
Msn tamericel@hotmail.com
murgurkan' Alıntı:Tamer bey hoşgeldiniz...
bora1071' Alıntı:taner bey sizi burada görmek çok güzel hoşgeldiniz. mersin'den selamlar.