efeberkay' Alıntı:İbrahim Ercan teşekkür ederim, mesajın alındı sağol.
Murat gezenbilir ailesine hoşgeldin,çakma deme yahu ayağını yerden kesiyormu ok,hiç olmayan ne yapsın.desertnight' Alıntı:Adım Murat, İstanbul'da ikamet ediyorum. Tarih öğretmeniyim. Aslen Kayseriliyim ancak 22 yıllık İstanbulluyum. Motosikletle tanışalı çok olmadı 250cc çakma bir choperla bir kaç yıl önce tanıştım. Bir selam vereyim dedim.
aramıza hoşgeldiniz,paylaşımlarınızı bizimle paylaşabilir etkinliklerimize iştirak edebilirsiniz.Levsy' Alıntı:Merhabalar,
İsmim Levent, İzmir/Bergama'lıyım ve bu süper foruma uzun zamandır yaşadığım Ankara'dan katılıyorum.
Yaşım 43. Motosiklet tutkusu haricinde fotoğraf ile ilgileniyorum. 125 cc bir motosikletim var ve bununla çok sayıda uzun yolculuklarım oldu. Bundan sonraki gezilerimi sizlerle fotoğrafları ve yorumları ile birlikte paylaşmaktan memnuniyet duyacağım. Bunun yanısıra, buradan çok şey öğreneceğim düşüncesindeyim.
İyi forumlar
doğan66' Alıntı:Selam butün motorcu arkadaşların yeni yılını kutlar kazasız ve zevkli yeni bir yazın türkiyenin her yerinde keyfli geziler dostluklar olmasını dilerim ben antalyadan katılıyorum motorum M T o1 mt si olanlarla bazı konuları paylaşmak isterim