ferozayı kaça aldınız ?tayfunsozer' Alıntı:Arkadaşlar nazik karşılamanız için hepinize teşekkürler.
Motorumuz on-road ama bir kaç aylık Ferozamız Off-Road olucak umut ediyoruz.
[attachment=2][attachment=1]
Tekrar hoşbulduk,herkese sevgiler .
ibrahim bu arkadaş hemşerin izmirli broker650 bir tanış on line şu anda hemşeri arıyordu.İbrahim35' Alıntı:Tolga hocam hoşgeldiniz. Şuan eğitimim gereği Konyadayım. Ama Kısmetse ay sonu geliyorum. En yakın zamnda görüşmek üzere
broker İbrahim35 hemşerin izmirli görüşün bakalım hemşerinlebroker650' Alıntı:ferozayı kaça aldınız ?
bende baktım bir kaç tane ama henüz karar veremedim..
konfor varmı? yani sadece off road olarak değilde günlük kullanımda nasıldır ??
hocam gelince haberleşelim tek başıma geze geze madmax oldum buralardaİbrahim35' Alıntı:Tolga hocam hoşgeldiniz. Şuan eğitimim gereği Konyadayım. Ama Kısmetse ay sonu geliyorum. En yakın zamnda görüşmek üzere
ok mesaj attım. teşekkürlerUFUKK' Alıntı:broker İbrahim35 hemşerin izmirli görüşün bakalım hemşerinle
teşekkürler detayları bekliyorumtayfunsozer' Alıntı:Değerli Broker650 Merhaba .Sanıyorum İzmirdeymişsiniz.İstanbula yolunuz düşüyorsa aracımıızı görüp,binip test edebilriz.Ben çok memnunum.3 ay kadar önce 10250 tl satın aldım.Size ayrıntı içi özelden meaj atıyorum.