Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GEZENBİLİR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 380,089

Etiketler

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

meteeor' Alıntı:
tşşkrler murat bey
uzun zamandan sonra kavustum.
ama burda degılde başka şartlarda olsydım.
mesela kocelı de
geçen gun korfez de yapılan yarışlara baktım orda olamadığım için için gitti.
benım için demokrası parkında bır çay için.
mrb hoşgeldiniz.izmit körfezinde çok ses yapıyormuş iptal ettileri amaç farklı toki,el atacak oralara, ;)

Merhaba;
Gezenbilir ailesine off-road bölümüyle ilgilenerek katıldım. Bir motosiklet sürücüsü olarak bu bölümden uzak durmanın kendim için haksızlık olacağını düşündüm.
Ankara'da yaşıyorum. 44 yaşındayım. 2005 F650 sahibiyim. Etkinliklerde görüşmek ve tanışmak üzere herkeze merhabalar.Bu arada adım Murat. Yazmamışım. :smiley:

murat hoşgeldin aynı yaşta olup aynı motora biniyoruz seninle.gezenbilirin her bölümü bizimdir bir bütündür hoşça vakit geçirmen dileği ila aramıza hoşgeldin. ;)

UFUKK' Alıntı:
murat hoşgeldin aynı yaşta olup aynı motora biniyoruz seninle.gezenbilirin her bölümü bizimdir bir bütündür hoşça vakit geçirmen dileği ila aramıza hoşgeldin. ;)
Teşekkür ederim UFUKK hoşbulduk. :smiley:

Ankaradaki Adaşıma selamlar olsun. Aramıza hoş geldin..

UFUKK abü, o arazi uzun zamandır birilerinin ağzını sulandırıyordu zaten. Türkiyede Hükümet tarafından motor ve otomobil sporlarına verilen desteği(!) biliyorsunuz. Hatta avrupa motosiklet camiasında, Motosiklete en karşı olan hatta motosiklet kullanıcılarını zorlayan ülke olarak Türkiye geçiyor. Bütün dünya teşvik ederken. Türkiye'nin motosikleti ve motosiklet kullananları yıldırıcı kanunlar çıkartması avrupa motosiklet otoritelerinin bile dikkatini çekmiş, bu konuda birde rapor yayınlamışlar. Böyle bir ülkede yaşıyoruz işte..

Motosiklet mi... Şeytan icadı.

muratçım sen her şeyi tek kalemde anlatmışsın aynen katılıyorum düşüncene doğru dersin, :-[

bora1071' Alıntı:
bu motorun ilanını görmüştüm. sizin için motora kendim bakarım anladığım kadarıyla. resimlerden bakınca düzgün bir motora benziyor ama yakından incelemek gerekli. cep telim:0505 69 69 199

Bora arkadasıma çok tesekkür ederim beni kırmayıp Mersin'de ki motora baktı ancak onun icine pek sinmedi bu nedenle o motordan vazgectim tekrar Bora'ya çok tesekkür ederim motoru dayanısması bu olsa gerek Ankara'ya her zaman beklerim.İstanbulda bir xt buldum büyük olasılık o motoru almayı düsünüyorum bir aksilik çıkmassa ancak ben gidene kadar bir arkadaş motora bakabilirse memnun olurum motor fatih çapa taraflarında

Aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz Hoşgeldiniz.
Murat, ülkemizde motorsikletin yerini çok iyi değerlendirmişsin. Gerçekten de böyle bir ülkede motorsiklet kullanmak büyük bir meziyet istiyor.
Selamlar.

aynen mehmet,önce tecrübe tabiki,tecrübe olmadan yürek fazla dayanamaz. :smiley:

Merhaba; tüm Gezenbilir ailesi,
Ben, M. Erkan Kilci, İstanbul / Kadıköy'de oturuyorum.
Gezenbilir ailesi ile önce facebookta tanıştım. Zaman kaybetmeden gruba üye oldum. Hatta 29 Ekimde motorumla çaktırmadan konvoyunuza dahil oldum :D Etkinliklere işlerimizin yoğunluğundan katılamasam da, yakın takipçiniz olmaya çalışıyorum. En kısa zamanda organizasyonlarada katılabilmeyi umut ediyorum.
Ayrıca saygılı ve düzeyli insanların arasında olmaktanda şeref duyuyorum.
Saygı ve Sevgilerimle...
Tekrar Merhaba...

tears aramıza hoşgeldin,tüm etkinliklerde görüşmek dileği ile.29 ekimde 4,5, motorcu arkadaş vardı,hangisi idiniz acaba.çekicinin içinde resim çekiyordum,ve honda ile bende orada idim arkamda artçı ile resim çekiyordum. :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

SON KONULAR

Geri