Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GEZENBİLİR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 380,109
Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

ufuk' Alıntı:
Bir serbestçi olarak tavsiye ederim... ;) Çok farklı bir zevk hiç bir şeye benzemiyor 8)

Teşekkürler Ufuk abi. Valla bende o zevki düşündüğüm için serbest düşünüyorum.Önce hızlıca süzülmek sonrasında hissedilir ivmeyle yavaşlayıp manzara izlemek uyy,içimdeki korkular diniyomu ne :D :D

Etiketler

mrtvural' Alıntı:
Selamlar Kurosçu... nerde bu çiftalan bölgesi..??

selam murat çiftalan belgırat ormanının hemen arkasında kalıyor .güzel yerler kesinlikle gezilmesi görülmesi gereken bir yer gazlamak için olmasada görmek için kesinlikle gelinmeli denebilecek bir yer

26062009240.jpg
26062009241-1.jpg
09082009378.jpg
09082009377.jpg
09082009390.jpg
09082009391.jpg
murat bu kadarda foto attım gelmen farz oldu artık sende gel de çiftalan hacısı yapalım seni:smiley:

İbrahim35' Alıntı:
Teşekkürler Ufuk abi. Valla bende o zevki düşündüğüm için serbest düşünüyorum.Önce hızlıca süzülmek sonrasında hissedilir ivmeyle yavaşlayıp manzara izlemek uyy,içimdeki korkular diniyomu ne :D :D

yaşa ve gör. ;)
hayatta iyi yada kötü her şeyi tatmalı, yaşamalı, görmeli ve hissetmelisin. işte hayattan zevk budur. :D :D

bayram bu hafta gezenbilirin pintbaal,ı var kilyostayız,birde sen gel bari bizimle 29 ekimi affettik, ;) ;D

Merhaba krosçu ben ERDEK ten ömer 9 uncu enduru clup kapıdağ da olmuştu NEDİM abi ile namı değer(APAÇİ) tanışmıştık tabi diğer arkadaşlarıda görsel olarak görmüştüm konuşma fırsatımız olmuştu ama adlarını bilmiyorum ben orada çok güzel iki gün geçirmiştim organize eden arkadaşlardan ERHAN/41 astsubay arkadaşım sayılır onada burdan teşekkür ederim benin senden ricam Nedim abi ile benim çadırda çay içmiştik ama çayı o getirmişti güzel çiçeğe benziyordu ya Nedim abiye söyle onunla haberleşelim yada sen onugörürsen o çaydan istiyorum ilgilenirsen çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim ;)

AVCI_77' Alıntı:
Merhaba krosçu ben ERDEK ten ömer 9 uncu enduru clup kapıdağ da olmuştu NEDİM abi ile namı değer(APAÇİ) tanışmıştık tabi diğer arkadaşlarıda görsel olarak görmüştüm konuşma fırsatımız olmuştu ama adlarını bilmiyorum ben orada çok güzel iki gün geçirmiştim organize eden arkadaşlardan ERHAN/41 astsubay arkadaşım sayılır onada burdan teşekkür ederim benin senden ricam Nedim abi ile benim çadırda çay içmiştik ama çayı o getirmişti güzel çiçeğe benziyordu ya Nedim abiye söyle onunla haberleşelim yada sen onugörürsen o çaydan istiyorum ilgilenirsen çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim ;)
meraba ömer az önce nedim abiyi aradım .konuştuk senin içtigin çin çayı imiş .pazara oda çiftalana gelecek razı ettim bide sana selamı var

Aleyküm selam teşekkür ederim ilgin için ama bana o çay dan ERDEK E ömer güven adına aras kargoyla yollarsa çok memnun olurum iyi akşamlar .

AVCI_77' Alıntı:
Aleyküm selam teşekkür ederim ilgin için ama bana o çay dan ERDEK E ömer güven adına aras kargoyla yollarsa çok memnun olurum iyi akşamlar .
yolalayacanı sanmıyorum fakat pazar günü kendisine söylerim genede siz çin çayı olarak bi bakın bulucagınıza eminim .bulamazsanız ben kendisine isteginizi söylerim

Tamam teşekkür ederim size iyi hafta sonları geçirmenizi temenni ederim bol çamurlu olsun bende erdek teki etkinliklerin foto ları var ama yükleyemiyorum ;D

Merhabalar,
Yamaha XT 660 R motorumla gezi ve diğer etkinliklerinize katılmaya çalışacağım. Kabul ederseniz sevinirim.
Ankara'da yaşıyorum. Dağcılık ve off-roadla da ilgileniyorum.

evvela herkese merhaba bir motor sevdalisi olarak araniza katlmak gayet guzel benim icin kilometre yapmayi seven herkese benden sellamlar istanbulda senelerce turizm sektorunde calistiktan sonra artik ozel bir sirkette calismaya basladim ve ne guzelki artik bir seyler yapmaya vaktim var organizasyonlatrdan haberdar ederseniz sevinirim ve vaktim olan tum organizasyonlara gelmek isterim saygilar

BARSEM' Alıntı:
Merhabalar,
Yamaha XT 660 R motorumla gezi ve diğer etkinliklerinize katılmaya çalışacağım. Kabul ederseniz sevinirim.
Ankara'da yaşıyorum. Dağcılık ve off-roadla da ilgileniyorum.

hoşgeldiniz keyifli forumlar. 2008'de xt 660 la 9000 km yapmıştım. aile baskısı sonucu satmak zorunda kalımıştım. güzel motordur ;D artık bağımsızlığımı ilan ettim ktm aldım o ayrı ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR