Selam ben izmirden kenan hoşcan 45 yaşında 25 yıldır çeşitli motorları kullandıktan sonra enduro ve cross motorlara dönüş yaptım. derlerya bir gün herkes endurocu olacak. benimde öyle oldu.xt 125 r ve takaşhi 200 cross motorlarım var.izmir hanniballarla birçok gezimiz oldu.ileride bu gezilerimizi sizlerlede paylaşırım.teşekkürler.
selam bora hoşbulduk. murat dağı gezisini hiç unutamam. kar buz dönüşte izmire kadar yağmur üzerimizden hiç eksik olmadı.herşeye rağmençok güzeldi.başka gezilerde görüşmek dileğiyle.
Merhaba adım Cengiz, yaşım 42 İzmir'liyim uzun zamandır istediğim motorumu cuma günü satın aldım 2004 Suziki VL 800 volusia Ehliyetim olmadığı için Şimdilik trafikte kullanamıyorum 2011 ocakta İnşallah ehliyetim olacak o zaman yollarda görüşürüz selamlar.
Serkan ,Vap ,çok teşekkür ederim tabiki tüm koruma donanımlarım olacak ben kuralcı biriyim motor kullanmak neyi gerektiriyorsa hepsi olacak .Selamlar saygılar.
mrb cenğiz kardeş makinanın kıymetini bilerek kullan bunlar yol motoru rüzgar ister bilğin vadır mutlaka hatırlatmak istedim ama ahliyetsiz hiç tavsiye etmem bunlar ağır makina dikkatli kullan zevkini çıkarmaya bak tekerine taş değmesin kadeşim gezilerini bizimle paylaşmanı bekliyoruz
Merhaba cenğiz kardeş makinanın kıymetini bilerek kullan bunlar yol motoru rüzgar ister bilğin vadır mutlaka hatırlatmak istedim ama ahliyetsiz hiç tavsiye etmem bunlar ağır makina dikkatli kullan zevkini çıkarmaya bak tekerine taş değmesin kadeşim gezilerini bizimle paylaşmanı bekliyoruz
Muammer bey ,Heyecanlı çok teşekkür ederim sağ olun .Sevgili Heyecanlı uyarın için teşekkürler bu konulara bende azami dikkat gösteriyorum ve amacım bu motorla uzun yol gitmek .Selamlar
hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin endurocu olarak sadece görsel anlamda beğenirim chooperları ama 2 teker keyfi farklıdır ne kullanırsan kullan selamlar