Meraba arkadaslar adım Erol
2006 Gsx-R ımı yeni sattım off-road olayı hosuma gitti drz 400 sm veya xt 660x istiyorum tavsiyerinizi bekliyorum off-road cant ve lastik
takımı bu motorların tahmini ne kadardır yardımcı olursanız sevinirim hepinize selamlar
MotoPlus 2010 da görüşmek üzere[attachment=1][attachment=2][attachment=3]
Hoşgeldin Erol, DRZ 400ün SM modelini alacağına direk S modelini almanı tavsiye ederim. Süper moto için gereken cant ve lastik ben aldığım dönemde(sene geçen sene) 1000 dolara mal oluyordu. Ayrıca süper moto ile enduro modelleri arasında ön çatal farkı da olduğu söyleniyor. Bu nedenle safkan enduro DR-Z 400 S.
Seda haklı, iki model biraz birbirinden farklı amortisör ve tekerlek ölçleri. makina almadan önce nerede hangi amaçla kullanacağını belirlemen gerekiyor. Cadde mi yoksa bizim gibi dağ bayır, dere tepe mi.. bende racing kullanıyordum ama şimdi Enduro kullanıyorum DRZ400S'i inceledim güzel makina, oturma pozisyonu biraz dik ama dengeli. HONDA almasaydım bu modeli alacaktım.
İki modelin de motor tork oranları aynı fakat lastik ölçüleri farklı. Sen SM modeline Arazi tipi lastik ve jant takarsan pek randıman alamazsın çünkü SM modelindeki amortisörler Sekme ve sıkıştırmalı tip dediğimiz yani asvalta daha uygun, sert ve yol tutar fakat S modelinde ise Yay önyükleme bir sistem kullanılmakta bu da bize arazi şartlarında büyük kasis ve çukurlarda bize konfor ve motora hakimiyet sağlamaktadır. Seda bunu bilir çünkü kullanıyor. Bilmem anlatabildim mi kardeşim.
Seda haklı, iki model biraz birbirinden farklı amortisör ve tekerlek ölçleri. makina almadan önce nerede hangi amaçla kullanacağını belirlemen gerekiyor. Cadde mi yoksa bizim gibi dağ bayır, dere tepe mi.. bende racing kullanıyordum ama şimdi Enduro kullanıyorum DRZ400S'i inceledim güzel makina, oturma pozisyonu biraz dik ama dengeli. HONDA almasaydım bu modeli alacaktım.
İki modelin de motor tork oranları aynı fakat lastik ölçüleri farklı. Sen SM modelne Arazi tipi lastik ve jant takarsan pek randıman alamazsın çünkü SM modelindeki amortisörler Sekme ve sıkıştırmalı tip dediğimiz yani asvalta daha uygun, serv ve yol tutar fakat S modelşinde ise Yay önyükleme bir sistem kullanılmakta bu da bize arazi şartlarında büyük kasis ve çukurlarda bize konfor ve motora hakimiyet sağlamaktadır. Seda bunu bilir çünkü kullanıyor. Bilmem anlatabildim mi kardeşim.
Murat Hocam benim DR-Z'den önceki motosikletim de XL 200'dü yani sizin motosikletinizin aynısı (benimki sadece kırmızıydı ama) ancak ikisi arasında oturuş pozisyonu itibariyle ben bir fark hissetmedim. Sonuçta "enduro" da zaten sele üstünde yayılmak gibi bir durum pek olmuyor.
DRZ 400 ile ilgili söyledikleriniz bence Erol'u yeterince aydınlatmıştır herhalde elinize sağlık.
CRF 250 deli makinadır. 250cc deyip millet burun kıvırır ama azgın at gibi üzerinden atar adamı hiç affetmez. Ölümü gelmeyecek bir makina. Şimdiden hayırlısı olsun. Güle güle kullan kardeş...
Abowww.. Bora kerdeşim, Allah analı babalı büyütsün. Allah ona sağlık sıhhat, mutluluk ve başarı versin. gerçekten güzel bir durum duygularını tahmin edemiyorum çünkü ben hala bekarım
Abowww.. Bora kerdeşim, Allah analı babalı büyütsün. Allah ona sağlık sıhhat, mutluluk ve başarı versin. gerçekten güzel bir durum duygularını tahmin edemiyorum çünkü ben hala bekarım