20 yıldır kullanıcıyım ama her zaman öğrenmeye açığım şuda bir gerçek öğretenlerinde öğrenmeye ihtiyaçları vardır her zaman,her zaman derim bisiklete binen herkez motosiklet kullanablir.hayatta hep yeniliklere ve öğrenmeye açık olmalıyız ne kaybederizki,mesela ben virajlara yatamıyorum 90 derece,bunun eğitimini almalıyım bakın gördünüzmü bende öğrenmeye açığım.
Abü.. Motosiklette virajda yatmanın birtakım kriterleri vardır
1-lastiğinin diş kalınlığı ve yanak genişliği,
2-yolun cinsi (stabilize, asvalt...) ,temiz ve de kuru olması,
3-yolun eğim miktarı ve yönü (içe viraj-dışa viraj)
4-lastiğinin hava basıncı
5-motosikletinin yük miktarı,
6-motosikletinin tarzı (scooter, naked vs...)
bunlar yatma açısını etkileyen unsurlar gerisi senin cesaretine ve becerine kalmış. Normal şartlarda 45 dereceden fazla yatamazsın lastik yanaklarından dolayı ama racing motor yarışlarında yanaklar daha geniştir ve 50 dereceye yatma şansın vardır.
Benim motorumdaki lastikler enduro lastiği olmasına rağmen virajlarda racing motor gibi yatırmaya bayılıyorum. Ön tekerin de 21 inc olması bir avantaj tabiyki
bir arkadaşım normal yollarda yamaha fayzer ile dizlerini asfalt yalıyarak yatıyor hemde önümde yerde yuvacık barajı virajları. lastikleride orjinal özel değil.kurosçu tanır onu mert pastacı,
Yuvacık Virajlarında ben Enduromla yatıyorum zaten racingçiler gidi. Hatt diyorlar bana sen nasıl Endurocucusun.. Chooper gibi motora oturuyorum, racing gibi biraja giriyorum
Dizlerin yere değmesi için 45 derece yeterlidir...
;D
Motosikletin normal pozisyonunun yere dik olduğunu düşünürsek 90 derece yatmak pek hoş bir olay değil zaten. ;D Zira bu durumda yer çekimi kurallarına göre havada da olamayacağından, motosiklet yerde yatıyor pozisyonda olması lazım. ;D Aman Allah korusun dostlar.
;D
Motosikletin normal pozisyonunun yere dik olduğunu düşünürsek 90 derece yatmak pek hoş bir olay değil zaten. ;D Zira bu durumda yer çekimi kurallarına göre havada da olamayacağından, motosiklet yerde yatıyor pozisyonda olması lazım. ;D Aman Allah korusun dostlar.