Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GEZENBİLİR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 380,322
Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

şu bayram varya şu bayram hep varili bize gösterir durur,,muratçım günler çok kısa gelmen gitmen sana zarar bizim açımızdamn burada sorun yok ama bu varil işi zamanla ilgili ah bayram alıcan olsun senin . :D

Etiketler

Ufuk abi.. Endurocu mu oluyorsun Crossçu mu.. onu tam bellemek lazım. Ben endurocuyum aynı zamanda hafif arazi takılıyorum. Cross ise kuroscu ve İbrahim35 arkadaşımız gibi çamur cross lastikleri ile dere tepe çamur, hoplama, zıplama takılanlar.

Anladığım kadarıyla gönlün Cross'ta. Senin boyun müsait. KANUNI tüy siklet gibi kalır altında. Aslında benim gönlümde aşağıda fotoğraftaki gibi bir azgın var. Sende böle birşey düşüneblirsin. Bir iş yapacaksan tam yapmalısın abü.

Murat VURAL

cross.jpg

Cross ise kuroscu ve İbrahim35 arkadaşımız gibi çamur cross lastikleri ile dere tepe çamur, hoplama, zıplama takılanlar.

işte murat ben bu dediğinden olacağımmmmmmmmmm :Dmurat ofroad bölümündeki tekirdağ resimlerine bir bak neler var.

arkadaşlar nazar deydirdiniz bu hafta araziye çıkmadım motoru toparladım hatta tesisatta elektirik kesmişdi gcen hafta alttan girip kaploları tektek konturol ettim2 saat sonra kontaktaki lehim kopmuş 2 dakikalık meseleymiş :smiley:halletim yıkadım motor baya aksak çalıştı sudandır dedim ve otobanın orta yerinde kaldım sonra servisi çagırdım bu gün motor söküldü siboblar erimiş eksantirik zinciri ve gergisi bitmiş pistonsekman ve silindir kullanılamaz haldeymiş . ne yanı ben bu motoru asfalta kullanamıyacakmıyım asfalta girdi dagıttı kendini ;D 29 ekime kadar parcaları yetiştirmeye çalışıyorum şimdi :smiley:

kuroscu' Alıntı:
arkadaşlar nazar deydirdiniz bu hafta araziye çıkmadım motoru toparladım hatta tesisatta elektirik kesmişdi gcen hafta alttan girip kaploları tektek konturol ettim2 saat sonra kontaktaki lehim kopmuş 2 dakikalık meseleymiş :smiley:halletim yıkadım motor baya aksak çalıştı sudandır dedim ve otobanın orta yerinde kaldım sonra servisi çagırdım bu gün motor söküldü siboblar erimiş eksantirik zinciri ve gergisi bitmiş pistonsekman ve silindir kullanılamaz haldeymiş . ne yanı ben bu motoru asfalta kullanamıyacakmıyım asfalta girdi dagıttı kendini ;D 29 ekime kadar parcaları yetiştirmeye çalışıyorum şimdi :smiley:

Bayram abi motoru toparlayım dedi,senin kide bari kalkıştın baştan aşağı yap dedi:smiley: Umarım 29 Ekime kadar yetiştirebilirsin.Allah kolaylık versin sana abi.

İbrahim35' Alıntı:
Bayram abi motoru toparlayım dedi,senin kide bari kalkıştın baştan aşağı yap dedi:smiley: Umarım 29 Ekime kadar yetiştirebilirsin.Allah kolaylık versin sana abi.

temenni o inşallah parcalarım bulurumda yetişir ben 29 ekim konvoyunda patlamadı ya buna seviyorum .zatan silindir piston yedek almıştım 6 aydır bitmesini bekliyordum hepsi bir araya geldi güzel oldu bilseydim diyerlerinide hazırlardım :smiley:

Way be Kuroşçu... Duman etmişsin makinayı.. Alıştırdın yüksek devirde düşük hıla gitmeye senin aygıra, otobanda gaz basınca dayanamadı yavrucak. Geçmiş olsun diyim.

29 Ekimde hava yağmurluymuş. Motosikletimle gelirmiyim bilmiyorum Bayaada yol var, o kadar benzin yakmaya da değecekmi bu darlık zamanda bilmiyorum.

Ufuk abü, varilde dawuk konusunda yan çiziyo galiba. Haberin olsun :p

Murat VURAL

ben anlamam kurosçu yan man çizemessin motorunda sorun varsa benim motorla gelirsin arkamda bayrak taşırsın kıvırmak yokkkkkkkkkk. :D

UFUKK' Alıntı:
ben anlamam kurosçu yan man çizemessin motorunda sorun varsa benim motorla gelirsin arkamda bayrak taşırsın kıvırmak yokkkkkkkkkk. :D
ufuk benim işyerim hep çalmaya alışık oldugu için bu seferde bizim 29 ekim tatilimizi çalmış çalışma var diye yazmış hemde normal çalışma normal gün olarak ne biçim insanlar anlamıyorum . fakat gelemeyecem durum onu gösteriyor .adam gibi bi işyeri olsada adam gibi çalışsak ???size bol eylenceler ufuk zaten motorda parca sorunu çıktı parca bulamadık çıkmayacak hafta sonuna kalacaga benziyor hafta sonu istersen gezebiliriz .motor sıfır silindir olacagı için yavaş gezecem narin gezecem gelmen için tam fırsat ;D

mrtvural' Alıntı:
Way be Kuroşçu... Duman etmişsin makinayı.. Alıştırdın yüksek devirde düşük hıla gitmeye senin aygıra, otobanda gaz basınca dayanamadı yavrucak. Geçmiş olsun diyim.

29 Ekimde hava yağmurluymuş. Motosikletimle gelirmiyim bilmiyorum Bayaada yol var, o kadar benzin yakmaya da değecekmi bu darlık zamanda bilmiyorum.

Ufuk abü, varilde dawuk konusunda yan çiziyo galiba. Haberin olsun :p

Murat VURAL

işin tuhafı acelem olmadıgı için sagdan yavaş yavaş gidiyordum pat pat stop sonrasında söküldü bakıldı siboplar kesmiş.eksantirik zincir.ve gergileri bitmiş. silindir piston 6 ay öncesi alınmış deyişecekti tamircim yag yakmıyor daha gittigi yere kadar kullan kaldıgı yerde ara gelip alırız demişti öylede oldu ;Dgerci iyi oldu boş zamanımda ve asfaltta olması :smiley:29 bende katılamayacam malesef iş yeri kelek çıktı :p

mrtvural' Alıntı:
Geçmiş olsun Kurosçu.. hayırlısı ile topla makinanı, yeni yapılmış motorla ağız tadıyla gezersin rodaj dönemini atlattıktan sonra

Murat
saol murat teşekkürler bu sene pek gazlamayacam rodjını acacam önümüzdeki sene gazlayacam yada satıp başka bişey alacam hayırlısıyla borcları bitirebilsem .iyi bir makina düşünüyorum :smiley:

Benim durum daha vahim. Çalıştığım firma kapandı, işsiz kaldık zaten izmitte iş sıkıntısı var. Motorumun durumu iyi, uzun süre masraf çıkarmaz diye düşünüyorum zaten pek zorlamıyorum. Satsam bile üzerine koyacak param yok böle idare edicez artık. Fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla senin makina bayaa bi yorulmuşa(!) benziyor. İmkanların dahilinde makinanı topla sat derim.

29 Ekin günü hava yağmurlu diyor meteroloji İstanbul için. Bilmiyorum değer izmitten kalkıp gelmeye, benzin yakmaya o kadar yada ıslanmaya... Ufuk abü " Kar bile yağsa ben yine motorla gidecem" diyo. Henüz yayan mı gelirim motorla mı gelirim karar veremedim.

Şizin patronların siyasi-ideolojik görüşü resmi bayramları tanımayanlardan olabilir zannedersem sadece Ramazan ve Kurban bayramlarını bayram sayan, resmi bayramları tanımayan insanlar çoğaldı son zamanlarda etrafta. Artık bu halkı bir arada tutan birtakım değerleri de kaybetmeye başladık zaten. Gidişat pek iyi değil, Allah sonumuzu hayır etsin.

Murat VURAL

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,705
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR