Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu
Hava şu an itibarı ile güzelben bütün gün motorla gezdim,orada kortejden sonra bir yerlerde çay i,çeriz murat,motorla gelirsen bile acele etme zaten boş olur yollar yavaş gelirsin.mrtvural' Alıntı:Benim durum daha vahim. Çalıştığım firma kapandı, işsiz kaldık zaten izmitte iş sıkıntısı var. Motorumun durumu iyi, uzun süre masraf çıkarmaz diye düşünüyorum zaten pek zorlamıyorum. Satsam bile üzerine koyacak param yok böle idare edicez artık. Fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla senin makina bayaa bi yorulmuşa(!) benziyor. İmkanların dahilinde makinanı topla sat derim.
29 Ekin günü hava yağmurlu diyor meteroloji İstanbul için. Bilmiyorum değer izmitten kalkıp gelmeye, benzin yakmaya o kadar yada ıslanmaya... Ufuk abü " Kar bile yağsa ben yine motorla gidecem" diyo. Henüz yayan mı gelirim motorla mı gelirim karar veremedim.
Şizin patronların siyasi-ideolojik görüşü resmi bayramları tanımayanlardan olabilir zannedersem sadece Ramazan ve Kurban bayramlarını bayram sayan, resmi bayramları tanımayan insanlar çoğaldı son zamanlarda etrafta. Artık bu halkı bir arada tutan birtakım değerleri de kaybetmeye başladık zaten. Gidişat pek iyi değil, Allah sonumuzu hayır etsin.
Murat VURAL