Motorunuz Nedir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moremiles Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 383,567
Ynt: Motorunuz Nedir?

zusta' Alıntı:
LEDOW marka bir çinmalı ama yamaha 250 virago nun kopyası bunun bazı yerlerinde değişiklikler yaptım ledow olduğu sadece motor kapağındaki etiketinden belli oluyor yakalşık 1 yıldır kullanamıyorum bir arkadaşım subap ayarı yapacağım diye buji yuvasına tornavida sokup marşa basıyor ve subapları eğiyor sonrada onaracağım diye sentelerine bakmadan söküyor bize düşen kapağı yaptım ama 2 silindir V motor olması nedeni ile senteye koyamadım 3 ayrı yerde senteye geliyor ama çalıştıramadım

250 yamaha viragonun yada ledow un sente ayarları nı gösteren bir şemaya ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim

ZUSTA.. arkadaşının yaptığı nasıl bir cehalettir akıl sır erdiremedim. İnşallah en kısa zamanda ayarını tutturusun makinanın...

Etiketler

mrtvural' Alıntı:
Çok iyi.. Aramıza hoş geldin. Allah kaza bela vermesin. Gezi ve etkinliklerimize bekeriz aynı zamanda gezi fotoğraf ve yazılarınız da.

Selamlar

teşekkürederim... amiiinn.. kimseye vermesin... inşallah o günler de gelecek, çok isterim etkinliklere katılmayı...

Yeni motorumuz KLE 500
uzun yollara hazırız...[attachment=1]

AN.jpg

zusta' Alıntı:
LEDOW marka bir çinmalı ama yamaha 250 virago nun kopyası bunun bazı yerlerinde değişiklikler yaptım ledow olduğu sadece motor kapağındaki etiketinden belli oluyor yakalşık 1 yıldır kullanamıyorum bir arkadaşım subap ayarı yapacağım diye buji yuvasına tornavida sokup marşa basıyor ve subapları eğiyor sonrada onaracağım diye sentelerine bakmadan söküyor bize düşen kapağı yaptım ama 2 silindir V motor olması nedeni ile senteye koyamadım 3 ayrı yerde senteye geliyor ama çalıştıramadım

250 yamaha viragonun yada ledow un sente ayarları nı gösteren bir şemaya ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim

http://www.motosiklet.net/forum/mt-atolye-teknik-servis/56773-motora-sente-ayari-nasil-verilir.html linki bi incele derim... Bu arada bendede bisan-lifan roadstar 250cc var aynı motor ;D
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=59.740

moremiles' Alıntı:
Bu başlık altında bu sitede 2 tekere gönül veren arkadaşlar, motorlarımızın markasını , modelini, ve motorsikleti ne amaçla kullandığımızı kısaca belirtelim...sırf birbirimizi değil motorlarımızı,zevklerimizi de tanımalıyız, gün gelir bilgiye ihtiyaç olur...

ben başlıyorum,

Yamaha Fz6 Fazer ,

uzun yol sürüşleri (her ne kadar benzin fiyatları belimizi büksede yapmaya çalışıyorum)
ve kısa mesafe şehir iççinde geziler
Transalp'06 Şehir içi,kısa günübirlik veya uzun konaklamalı grup gezileri.Deniz koyları,dağlık bölgeler.

serif' Alıntı:
transalp'05 kullanıyorum. daha önce 97 f650 ve yamaha xt350, 93 model kullandım.
cumartesi de çalıştığımdan uzun hafta sonu gezisi yapamıyorum.daha çok şehir içi :'(.anca tatillerde...
şerif bey,merhaba,üzerinizdeki kıyafetin markası ile nereden temin edileceğini öğrenebilirmiyim,teşekkürler.

Herkese merhabalar; gezenbilir ailesine çok yini katıldım tüm forumları ilgiyle takip ediyorum.Motosiklete gelince 2001 model Honda Africa Twin'im var.Hem on-road hem off-road tüm şartlarda gık demeden bana katlanıyor ;D

DSC02989.jpg

selamlar boludan akın baran 8 yasımdan berı motor kullanıyorum ve suan zonkshen kros kanunı seyhan kup mınsk 1952 zundapp ve el yapımı atvm vardır ayrıyeten offroad tutkunuyum bu arada yasımı belırtmyı unuttum yas 31

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,546
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.