Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba herkese.bende kawasaki er 6n kullanıcısıyım.henüz yeni motorculardan sayılırım.tecrübem sadece 18 bin km.uzun yol yapmayı ve okuluma motorla gitmeyi seviyorum 8)
gezenbilirde bu konuya yenı rastladım genelde ofroad forumlarına takılmaktaydım bız gaziantep de geniş bir gurubuz motorcular olarak ama genelde facebook ta yogunlastık bizim grubun yonetıcılerıne konudan bahsedicegim sızın içinde link verıyorum tanısalım kaynasalım)
HONDA CBF 250 ve BMW F650 GS var motosiklete binmeyi ve gezmeyi seviyorum.Motosiklet kulübümüz var.Ayın gezileri oluyor onlara katılıyorum bunun dışında kafadengi arkadaşlarla çadırlı uzun geziler yapıyoruz.
Ötv indirimi tam zamanında geldi bende nezamandır maxi scooter düşünüyordum.Nihayetinde uzun araştırmalarım sonucu SYM gts 250i evo da kararkıldım.Şuan 170km anca oldu ,motordan çok memnunum ,rahat .HErkese tavsiye edeceğim bir motordur. 140-150 civarı gidiyor esneklik gayet iyi.