Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam bende de bws 100 var küçük ama marifetli şehiriçinde mükemmel . sezonu açamadım bi türlü 1-2 hafta daha sabır diyorum.
lee33 doğru bir karar vermişsiniz yakın bir arkadaşım aldı sizin motordan fiyat ve performans olarak kategorisinde mükkemmel bir motor. motorunuzu görünce yorum yazamadan geçemedim .kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah.
Merhaba Gülendental.Bende de bws 100 lük var.Genelde şehiriçi onu kullanıyorum.Ayrıca dağ bayır gezmeye de çok müsait motor.Bana baya bir offroad keyfi yaşatıyor.
2001 sıfır ladığım 100 cc honda 20 500 km gecen ay sattım 15 gün önce 2005 model honda aktiv aldım 8200 km çok memnunun gecen sene 125 ybr vardı inşallah daha ilerleyen zamanlarda birazdaha büyük alıcam .. BURSA,DAN sevgilerimle
merabalar-şu anda kullanmakta olduğum motorlarım;keewey-yamaha chappy yatta ve alışveriş için-kawasaki KLE 500 -BMW F650-suziki VL 600 intruder uzun yol seyahatları safari fotoğraf çekmek,yeni yerler görmek,araştırma ve konulara ait bilgi toplamak yazmak,yeni kişiler tanımak.
slm arkadaşlar.bende suzuki hayabusa 2008 model binicisiyim.çok değişik motorları(race)uzun süredir kullanmaktayım.ve son aşkımı buldum.
HAYAT BUYSA HAYABUSA dedim
SEVGİLERİMLE.