Motorunuz Nedir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moremiles Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 384,336
Ynt: Motorunuz Nedir?

YEDEK MOTORUM KMYCO PULSAR 125 CC.

03032009307.jpg

ŞEHİRİÇİ MOTORUM MOTORAN SCOUTER 150 CC

Photo-0008.jpg

UZUN YOL MOTORUM HONDA DEAUVİLLE 700 CC.

SDC11737.jpg

Etiketler

selam bende de bws 100 var küçük ama marifetli ;) şehiriçinde mükemmel . sezonu açamadım bi türlü 1-2 hafta daha sabır diyorum.
lee33 doğru bir karar vermişsiniz yakın bir arkadaşım aldı sizin motordan fiyat ve performans olarak kategorisinde mükkemmel bir motor. motorunuzu görünce yorum yazamadan geçemedim .kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah.

slm tüm motor sever dostlara bende yamaha virağo 1100 kullanıyorum ğücün keyfi banbaşka müthiş zevkli bir makina

Merhaba Gülendental.Bende de bws 100 lük var.Genelde şehiriçi onu kullanıyorum.Ayrıca dağ bayır gezmeye de çok müsait motor.Bana baya bir offroad keyfi yaşatıyor.

heycanlı' Alıntı:
slm tüm motor sever dostlara bende yamaha virağo 1100 kullanıyorum ğücün keyfi banbaşka müthiş zevkli bir makina

Çok güzel makina... chopper lar içinde en beyendiklerimden. Keyifli sürüşler :smiley:

Ben motorumu genelde şehir dışı İstanbul çevresi ve uzun güney seyahatlerinde kullanıyorum.Mecbur kalmadıkça şehir içerisinde kullanmıyorum...

2001 sıfır ladığım 100 cc honda 20 500 km gecen ay sattım 15 gün önce 2005 model honda aktiv aldım 8200 km çok memnunun gecen sene 125 ybr vardı inşallah daha ilerleyen zamanlarda birazdaha büyük alıcam .. BURSA,DAN sevgilerimle

merabalar-şu anda kullanmakta olduğum motorlarım;keewey-yamaha chappy yatta ve alışveriş için-kawasaki KLE 500 -BMW F650-suziki VL 600 intruder uzun yol seyahatları safari fotoğraf çekmek,yeni yerler görmek,araştırma ve konulara ait bilgi toplamak yazmak,yeni kişiler tanımak.

slm arkadaşlar.bende suzuki hayabusa 2008 model binicisiyim.çok değişik motorları(race)uzun süredir kullanmaktayım.ve son aşkımı buldum.
HAYAT BUYSA HAYABUSA dedim:D:D:D:D
SEVGİLERİMLE.

CEMAL-00001.jpg

62086_441256119042_779419042_4962776_4936699_n.jpg

cemalhayabusa-02.jpg

cemalhayabusa-22.jpg

cemalhayabusa-24.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

SON KONULAR

Geri