Motorunuz Nedir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moremiles Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 384,020
Ynt: Motorunuz Nedir?

LuckyLuke' Alıntı:
Varedorocular grup kurmuşlar onu okuyorum internetten. Transalpcilerin de böyle bir grubu varmı yoksa karışık motorsikletçi dostlar grubumu kastetiğiniz. Benim sevdiğim bir kardeşim var aynı zamanda aldık Transalpleri dediğim gibi arada bir çıkıyoruz Trakya yollarına. Selamlar.

Bunu yazarken belli başlı bir motor markası grubunu kastetmemiştim. Bence oluşabilecek her türlü gruba katılabilirsin, senin de dediğin gibi karışık gruplardan söz ettim. Motor markalarının aynı olması önemli değil önemli olan gruptaki birlik ve anlaşabilme oranın yüksekliği...
Sevgilerimle, Selim

Etiketler

slm arkadaşlar bende de Hyosung GT250R war. ben cok beğeniyorum. severek biniyorum. sormadınız ama ben soyleyim, cok az yakıyor iyi kaçıyo.

2003 model yamaha xt 660 x

çok vefalı. şu ana kadar büyük masraf çıkarmadı hiç.

çalışma saatlerim çok ve belirsiz olduğundan tatiller dışında kısa rotaları tercih etmek zorunda kalıyorum.
tatil dönemlerimde ise güneye veya karadenize gidiyorum.
kamp yapmaya motorumla gidiyorum. biraz daha zorlasam çadır kurmayı becerebilecek gibi sanki :smiley:

Aramıza hoş geldin Selim kardeşim. XT660 güzel bir makınadır biraz da agrasiftir, beyendiğim modellerden birisi.

Gezilerinin fotoğraflarını ve anlatımlarını burda yayınlarsan seviniriz. etkinliklere de bekleriz.

Selamlar
Murat VURAL

gokhan5234' Alıntı:
mootorunda arabanında yerı ayrı ben mtorumu ıst da evımın garajında lıfe kaldırdım 3 aydır kontak acmadım erzurumda gorevdeyım acaba hayabusam suan nasıldır aklıma getırdınız :smiley: :smiley:

Karıncalanır onun motoru sen anahtarları murat vurala gönder :smiley:

umutkaptan' Alıntı:
Karıncalanır onun motoru sen anahtarları murat vurala gönder :smiley:
ılgın ıcın tesekurler anahtarı dayıma bıraktım o benden ıyı bakar belkı tanırsınız ıstanbulun en eskı ustalarından dır zxr mehmet o ılgılenıyor sımdılık

merhaba arkadaşlar varadero ve motoguzzi m var enbüyük keyfim fırsat buldukca eşimle yol yapmak saygılar.

Bugün bir de GS 1150 dahil oldu bizim garaja...Ağır bakım görüp yola hazır olacak kısa zamanda...

Fotoğraf0218.jpg

Herkese selam,

Ankara da yaşıyor imkan hergün işe R1200GS'im ile gidiyor vakit buldukçada Tr yi geziyorum. Son zamanlarda Off-Road merakı da baş gösterince birazda çamurda küçük motorlar ile geziniyorum... İmkan olurda kondisyon teknik kendini toparlar ise önümüzdeki yıl TransAnatolia yarışına katılmayı planlıyorum, sabırsız bir şekilde bekliyorum...

Gezenbilir dostları ile tanışmak üzere sevgiler...
Ergin

sukolik' Alıntı:
Herkese selam,

Ankara da yaşıyor imkan hergün işe R1200GS'im ile gidiyor vakit buldukçada Tr yi geziyorum. Son zamanlarda Off-Road merakı da baş gösterince birazda çamurda küçük motorlar ile geziniyorum... İmkan olurda kondisyon teknik kendini toparlar ise önümüzdeki yıl TransAnatolia yarışına katılmayı planlıyorum, sabırsız bir şekilde bekliyorum...

Gezenbilir dostları ile tanışmak üzere sevgiler...
Ergin

Gezenbilir dostları da Sukoliğe ARAMIZA HOŞ GELDİN diyor...

Yamaha Dragstar 650 classic kullanıyorum. İki teker zevkini paylaşan herkese selamlar.

LEDOW marka bir çinmalı ama yamaha 250 virago nun kopyası bunun bazı yerlerinde değişiklikler yaptım ledow olduğu sadece motor kapağındaki etiketinden belli oluyor yakalşık 1 yıldır kullanamıyorum bir arkadaşım subap ayarı yapacağım diye buji yuvasına tornavida sokup marşa basıyor ve subapları eğiyor sonrada onaracağım diye sentelerine bakmadan söküyor bize düşen kapağı yaptım ama 2 silindir V motor olması nedeni ile senteye koyamadım 3 ayrı yerde senteye geliyor ama çalıştıramadım

250 yamaha viragonun yada ledow un sente ayarları nı gösteren bir şemaya ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR