buralpdi' Alıntı:Gültekin merhaba,
Bu sitede seni görmek güzel, ben çoğunlukla karavan bölümündeyim seni yeni gördüm kusura bakma
mrtvural' Alıntı:DR800'ü biliyorum zaten bana büyükler.. Lastikleriniz de güzel.. Aynısını ben kullanıyorum çok memnunum.. Benim kullandığım makina da yüksekti. Alçalttım ordan burdan ama olması sonra selenin süngerini değiştirdim parmak uçlarım değdi yere.
Aslında siz, Gültekin bey ve birkaç kişi ile birlikte uzun yol yapmak isterdim ama benim kıçıkırıkla size yetişmem zor olsa gerek..
Etkinlilerde görüşürüz artık
Murat VURAL
KOCAELI
mrtvural' Alıntı:DR800'ü biliyorum zaten bana büyükler.. Lastikleriniz de güzel.. Aynısını ben kullanıyorum çok memnunum.. Benim kullandığım makina da yüksekti. Alçalttım ordan burdan ama olması sonra selenin süngerini değiştirdim parmak uçlarım değdi yere.
Aslında siz, Gültekin bey ve birkaç kişi ile birlikte uzun yol yapmak isterdim ama benim kıçıkırıkla size yetişmem zor olsa gerek..
Etkinlilerde görüşürüz artık
Murat VURAL
KOCAELI
UFUKK' Alıntı:yapmayın etmeyin 43 yaşındada hayata küsüp yaşlandım demeyin hayat bundan sonra daha sıkı ve hoş,bende 43 yaşındayım üzerime alınıyorum ama bak., ;D ;D ;D ;D
UFUKK' Alıntı:Şöyle desek bu duruma,doğa ile başbaşa kalmak kafamı dinlemek bana huzur veriyor,Bende gençliğimde hep adaya giderdim,ve halen gidiyorum bu öz yapımızda var sükünet ve sakin huzur veren ortamlarda daha mutlu oluyoruz. bunun yaşla bir ilgisi yok bizim yaşımızda barlardan çıkmayanlarla dolu çevremiz,biz doğa insanıyız,bu ruhunuza bu şekilde yansıyor,25 şindede aynıydım 43 çündede,doğa ile başbaşa kalmak bizim gibilere huzur veriyor bu şekilde bir yaşam sağlıklı ve uzun kılar kişiyi,veya kişileri.
UFUKK' Alıntı:valla bende dalış,a katılmıştım gezenbilirde saroz kömür limanında seval,mert,ufuk sarnık,sonra buradan ayrılamadım asıl favorim dalış benim,16,17 yaşlarında mobleytle başladım kiralardım,sonra puff,çıktı,ona geçtim,ve pejolar çıktı,yıl 1985,o günden bu güne vazgeçemedim şimdi 650 bmw,ve cbf 250 honda,ya biniyorum,2 ay evvel gürcistana gittim,4 kişi bir cenaze verdik samsunda bayan arkadaş GÖKÇEN ELBİ gs 650 f vardı,tırla çarpışmıştı 25 yaşnda bir arkadaşımızdı.uzun yokl herkezin harcı değil hele bu karadeniz olursa,.
UFUKK' Alıntı:çok şükür ,ki ben trabzondan 3 ile vedalaşıp ayrıldım grcistana vardım onlarda samsuna vardıklarında kaza yapmış gözlerimin önünde olsaydı bilemiyorum motosiklete veda edermiydim. ??? ???