Motorunuz Nedir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moremiles Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 383,851
Ynt: Motorunuz Nedir?

MERHABALAR
ADIM MURAT COŞKUN.ARANIZA YENİ KATILDIM.ANTALYADA YAŞAYAN ANKARALIYIM.BENİM MOTORUM 1996 MODEL SUZUKİ DR 800 BİG.ARAZİDE DE YOLDA DA CANAVARDIR. DAHA ÇOK ARAZİDE KULLANMASINI SEVERİM.HERKESE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER...

Etiketler

Murat aramıza hoşgeldin,1996 MODEL SUZUKİ DR 800 BİG güzel sağlam bir makinadır,servis ssorunu yaşamassan tabiki,Yazılar ufak harfle olursa memnun oluruz,kim demişse büyük harf hakarettir diye halt etmiş,her zaman binermisin yoksa sadece yaz,dan yazamı,. ;) :D

Murat kardeşim. Aramıza hoş geldin DR 800 gerçekten de böyük makina, nerdeyse benim boyum kadar. Ben DR350 almaya gittim, oturdum üzerine ayaklarım kaldı havada.

Buralara yolun düşerse bekleriz. UFUKK abümle oturur kahve içeriz karşılıklı.

Murat VURAL
KOCAELI

ankarada 3 mevsim binebiliyordum ama burada(antalya) sürekli binebiliyorum ama 4x4 de var .o nedenle bazen aksattığımıda oluyor :p bu arada servis problemi yüzünden honda grubuna geçmeyi düşünüyorum.transalp yada yamaha tenere olabilir..

şartlar işte... ama kullanım açısından dr 800 den memnunum.boy 1.90 olunca iriliğide avantaj oluyor :smiley:.ama bende transalp yada afrıcan twın tercih ederim.

Hocam, sende o boy ve cüsse varsa Afrikalı en uygunu. GOLDWING gibi birşey zaten fakat yüksek model bulmak zor zaten bir tarihten sonra üretilmedi. Transalp onun yanında ortasiklet gibi kalıyor. ya 2007 yada 2008 modelinde birtakım rahatsızlıklar olduğunu söylüyordu kullanıcılar ama 2009 d düzelmişler. Transalpin biraz fazla yaktığı da dedikodular arasında.

benim bou müsait olmadığı için büyük hacimli yüksek makinalara binemiyorum. Şu an Honca XL200 kullanıyorum, gayet menunun hele virajlarda müthiş. Racingçiler gibi yatıyorum virajlarda. Gönlümde BMW f650 vardı UFUKK abi aklımı çeldi. Zaten imkanlar da bozuk uzun süre böyle idare ederim herhalde.

dostum sen dr 800 e pek oturmadın galiba :smiley:o da az değildir...bu arada f 650 almamak iyi bir karar bence.çok lıght...

Murat hoca.. Ben DR350'ye oturamadım, DR800'e hiç oturamam ama Afrikalı sanki daha iri gibi DR800'e göre

afrika.jpg

dr800'selesi afrikaya göre daha yüksek, ön furşlardan iki cm alçaltarak kullanabildim, ama yolculuktaki rahatlığı afrikayı aratmaz

Scan10088.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,735
Kayıtlı Üye Sayımız
166,554
Kaydolan Son Üyemiz
Veli kına

SON KONULAR

Geri