Motorunuz Nedir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moremiles Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 383,851

Etiketler

Ynt: Motorunuz Nedir?

Şimdi anladum abi.. Yalnız bu konu tartışılır. Yerli malı yurdun malı felsefesini severim uymaya da çalışırım ama sokağa atacak param olmadığı için alacağım ürünün iyisini ararım. Yerli ise yerli yabancı ise yabancı üretimini alırım. Bilgisayar-Elektronik sektöründe bir süre çalıştığım için piyasayı ve malları gayet iyi tanıyorum. O yüzden her üründe yerli malı yurdun malı dersen, elinde kalır o mallar..

Marka vermek istemiyorum ama el değmemek gereken ürünlr piyasada, TV'de reklamlarda boy boy...

şimdi,ki üretilen mallar kaliteli,2 yıl garanti veriyorlar o açaıdan dedim,2 yıl sonra at çöpe nede olsa taksitli hayat oh ne rahat bitmeyen borçlar bundan dolayı oluyor,motosiklette bile 36 ay taksit arabada 60 ay,evde 60 ay öde babam öde ömür bitiyor borç devam. banka kredisi ile 60 ay,vade ile 0 motsiklet al,hurdaya düşüyor sen ödemeye devam almak kolay borcunu ödemek zor zaanat. :smiley: :D ;)

merhaba ben murat siteye yeni oldum honda cbf 150 kullaniyorum ozel amacli kullaniyorum ve kilometre yapmayi cok seviyorum tabi motor buyuk olmadigi icin cok fazla mesafe kat edemiyorum ama istanbul cevresi her gezi organizasyonuna katilmakta istekliyim
hafta sonlari musait oluyorum herkese sevgiler ve kazasiz surusler...

Murat kardeşim, aramıza hoş geldin. Siteyi ve forumu takip et sık sık etkinlikler oluyor ve bir araya geliyoruz.

Motorun gayet güzel ve güvenli, büyük motor hem fazla yakar hemde süratli. :D Şimdilik elindeki motorla idare et, ilerde büyütürsün. Hepberaber uzun yol yaparız.

murat hoşgeldin aramıza gezenbilirde etkinlik bitmez bizi izlemeye devam et,konuların altında haber ver bölümünü tıkla otomatik bilgi mesajı gelir saygılar. ;)

erdoğan gezenbilire hoşgeldin,gezenbilirde hoşça vakit geçirmen dileği ile,birde ricamız yazılar küçük olursa daha iyi olur,derler ya büyük yazı ile yazmak hakaret diye kim demişse artık. ;) :D :D

slm ufuk farkında değildim ben çok az motora vakit auırabiliyorum sıcak antalyada olmama rağmen çunku yazın çalışıyorum antalyadan başka arkadaş varmı sen nerdesin

selam ben istanbuldanım,antalyada off-road,çı arkadaşlarımız çok aynı zamanda off-road bölümündede bulunursan tanıdıkların da çıkabilir gezenbilir çok büyük bir ailedir. ;)

Selamlar

Selamlar,

Ben Eren, ilk mesajım bugüne kısmetmiş :smiley:
Siteyi ilk açıldığı zamanlardan beri takip ediyorum, öncelikle 4x4 off-road gezileri bölümü, sonrasında karavan bölümü.
Ben de yeni motorcu sayılırım, Kanuni/MZ 300 lük var, motorun tamirci ihtiyacını ve ekipman eksikliklerimi tamamlayınca organizasyonlara kesinlikle ve kesinlikle katılmak isterim.

Yazmasam da, yolda gezenbilir sticker li araç görünce tebessüm ediyorum. Umarım bu aile büyüdükçe daha da güzelleşir...

Sevgi ve saygılarımla...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,735
Kayıtlı Üye Sayımız
166,554
Kaydolan Son Üyemiz
Veli kına

SON KONULAR

Geri