Motorunuz Nedir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moremiles Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 384,763
Ynt: Motorunuz Nedir?

Deniz,

Aramıza hoş geldin, ayrıca yeni motorun da hayırlı olsun, iyi günlerde kullanman dileğiyle,

Selim

Etiketler

mrb arkadaşlar sanırım en ufak cc benim motorum aranızda kawasaki kx 85 sırf arazide kullanıyorum ve harika müthiş haz alıyorum

Merhaba Ekrem, KX85, 2 zamanlı, su soğutmalı güzel bir makina.. tam Cross motor, vites aralıkları uzun olduğu için arazi ve cross'a uygun. Bisiklet gibi oynarsın onunla. Ön maşa ters amortisör dü değil mi onların????

Aslında bizim Kurosçu'ya yavsiye edecektim ama onu çekermi diye düşündüm hep :-\

Murat VURAL
KOCAELI

evet aynen öyle motorum 85 cc ve 28 beygir gibi bir gücü var ağırlığı ise boş 67 kilo valla beni taşıyor 82 kiloyum iyide gidiiyorum yani gerçekten çok zevkli bi makina dediğin gibi bisiklet gibi oynuyorum arazide motor hafif ve motoru çok güçlü olmayacak gerisi yalan

Bilirim bilirim.. 2 zamanlı olmasından ve şanzıman oranlarından dolayı oldukça güçlü, Benim boyuma da uygun ( 1.65 boyum var ). Bodrumda çalıştığım otelin müdürünün oğlunda vardı. Orda binerdim ara sıra ormanlara dalardım, acayip bir sesi vardır. Fazla gaz açmaya gelmiyor adamı üzerinden atacak gibi oluyor..
Cross için ideal bir makina. Motorunun bakımı da kolay.

Güle güle kullan kardeşim. Etkinliklere de bekleriz

Murat VURAL
KOCAELI

2010dl' Alıntı:
Selam motorcu ve doğayı seven arkadaşlar. Ben yeni üye Deniz, İzmir Karşıyaka'dan yazıyorum. Motorum 2010 DL650 Vstrom, benim 15'nci motorum, bu modeli yeni aldım, motorumun açılması için, ilk gezim Çanakkale Behram kale oldu. DL650'yi çok benimsedim ve çok keyif aldım. Vaktim oldukça sizlerle tanışmayı, hoş sohbetler geçirmeyi istiyorum. Ayrıca balık ve deniz-tekne hastalığım var. Kısacası tüm arkadaşlara Merhaba.

Dostum yeni motorun hayırlı olsun., Kazasız belasız güle güle kulan.
Aramıza hoşgeldin.
Ben de iki yıl önce yaptığım Ege-Akdeniz-Trakya turundan bir iki kare göndereyiim.

mrtvural' Alıntı:
Mehmet abi.. geçenlerde İzmit, demiryolu caddesinde sen mi park ettin motorunu, caminin karşısına..??
Murat, geçen sene düzenlenen 9.İsoff Ercova gezisinden beri İzmit'e gitmedim.
Benim Africadan çok var piyasada.
Selamlar.

queensland' Alıntı:
Benimde motorum var artık eyy alahiiiiiiiiiiiiiii efsane geri döndüüüüüüüüüüüüüüü. ;D
vay vay vay bu sevince şapka çıkarılır hayırlı olsun kardeşim.ne tür motora sahipsiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,772
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR