2010dl' Alıntı:Selam motorcu ve doğayı seven arkadaşlar. Ben yeni üye Deniz, İzmir Karşıyaka'dan yazıyorum. Motorum 2010 DL650 Vstrom, benim 15'nci motorum, bu modeli yeni aldım, motorumun açılması için, ilk gezim Çanakkale Behram kale oldu. DL650'yi çok benimsedim ve çok keyif aldım. Vaktim oldukça sizlerle tanışmayı, hoş sohbetler geçirmeyi istiyorum. Ayrıca balık ve deniz-tekne hastalığım var. Kısacası tüm arkadaşlara Merhaba.
UFUKK' Alıntı:afrikalı dünya turu gibi resimler harika bir gezi olmalı tebrik ederim.
Murat, geçen sene düzenlenen 9.İsoff Ercova gezisinden beri İzmit'e gitmedim.mrtvural' Alıntı:Mehmet abi.. geçenlerde İzmit, demiryolu caddesinde sen mi park ettin motorunu, caminin karşısına..??
vay vay vay bu sevince şapka çıkarılır hayırlı olsun kardeşim.ne tür motora sahipsiniz.queensland' Alıntı:Benimde motorum var artık eyy alahiiiiiiiiiiiiiii efsane geri döndüüüüüüüüüüüüüüü. ;D
queensland' Alıntı:Benimde motorum var artık eyy alahiiiiiiiiiiiiiii efsane geri döndüüüüüüüüüüüüüüü. ;D