Motorunuz Nedir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moremiles Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 383,851
Ynt: Motorunuz Nedir?

kanuni elite 100 kullanıyorum çok rahat bir makine genellikle şehiriçi kullanmaktayım

Etiketler

DR800'ü biliyorum zaten bana büyükler.. Lastikleriniz de güzel.. Aynısını ben kullanıyorum çok memnunum.. Benim kullandığım makina da yüksekti. Alçalttım ordan burdan ama olması sonra selenin süngerini değiştirdim parmak uçlarım değdi yere.

Aslında siz, Gültekin bey ve birkaç kişi ile birlikte uzun yol yapmak isterdim ama benim kıçıkırıkla size yetişmem zor olsa gerek..

Etkinlilerde görüşürüz artık

Murat VURAL
KOCAELI

buralpdi' Alıntı:
Gültekin merhaba,
Bu sitede seni görmek güzel, ben çoğunlukla karavan bölümündeyim seni yeni gördüm kusura bakma

Merhaba Levent hocam.

mrtvural' Alıntı:
DR800'ü biliyorum zaten bana büyükler.. Lastikleriniz de güzel.. Aynısını ben kullanıyorum çok memnunum.. Benim kullandığım makina da yüksekti. Alçalttım ordan burdan ama olması sonra selenin süngerini değiştirdim parmak uçlarım değdi yere.

Aslında siz, Gültekin bey ve birkaç kişi ile birlikte uzun yol yapmak isterdim ama benim kıçıkırıkla size yetişmem zor olsa gerek..

Murat VURAL
KOCAELI

Evet zor olur Murat hocam. Zira bizler, 180 Km./h altına pek düşmeyiz. :smiley:
Kısmetse görüşürüz de, uzun soluklu planlar da yaparız. ;)

Ben fazer kullanıyorum ama tezzamanda BMW GS 1150 ye geçmeye çalışıyorum umarım doğru karardır

mrtvural' Alıntı:

Murat VURAL
KOCAELI

Murat bey dr800'ün resmi 1997 senesinde 3500km akdeniz turu yaparken fethiye ovacıkda çekildi, o zaman buradaki otelin sahibindede aynı renk dr800 vardı ışıklarda tesadüfen yan yana geldik oteline çağırdı hoş sohbet derken arkadaş olduk, 1998 de satıp afrika twin aldım, sonra varedero çıkınca 99 senesinde varedero'ya geçiş yaptık, 2007 senesinde karavan için varedero'yu ve otomobbilimi satıp para biriktirdik, bu sene Allah nasip ederse karavanı bitireceğiz, motorsuz kalmamak ve karavanın arkasına asabilmem içinde motorumuz ramzey qm200gy oldu ;),
seyahata çıkarsak ben artık karavanla gelirim motorda arkada asılı olur, yaşlandım artık ;D

yapmayın etmeyin 43 yaşındada hayata küsüp yaşlandım demeyin hayat bundan sonra daha sıkı ve hoş,bende 43 yaşındayım üzerime alınıyorum ama bak., ;D ;D ;D ;D ;)

UFUKK' Alıntı:
yapmayın etmeyin 43 yaşındada hayata küsüp yaşlandım demeyin hayat bundan sonra daha sıkı ve hoş,bende 43 yaşındayım üzerime alınıyorum ama bak., ;D ;D ;D ;D ;)

Ufuk bey 30 senedir aktif olarak motosiklet kullanıyorum, artık turlara ve kamp yapmaya gittiğimde rahatımı arıyorum, böyle rahatımı arayınca da yaşlandığımı düşünüyorum ister istemez ;D ;D ;D
şöyle diyebiliriz seyahat tarzımızı değiştiriyoruz artık.... ;D

Şöyle desek bu duruma,doğa ile başbaşa kalmak kafamı dinlemek bana huzur veriyor,Bende gençliğimde hep adaya giderdim,ve halen gidiyorum bu öz yapımızda var sükünet ve sakin huzur veren ortamlarda daha mutlu oluyoruz. ;) :D bunun yaşla bir ilgisi yok bizim yaşımızda barlardan çıkmayanlarla dolu çevremiz,biz doğa insanıyız,bu ruhunuza bu şekilde yansıyor,25 şindede aynıydım 43 çündede,doğa ile başbaşa kalmak bizim gibilere huzur veriyor bu şekilde bir yaşam sağlıklı ve uzun kılar kişiyi,veya kişileri. ;)

merhaba,adım doruk.BMW1200 gs ve honda ps150i scooter kullanmaktayım.gs uzun yol ve dağ bayır gezilerinde scooter ım da şehiriçinde arkadaş bana.ikisini de çok seviyorum.herkese heriki tarz ikitekeri de tavsiye ederim..kazadan uzak kalınnnn...

gdoguc aramıza hoşgeldin,scooter doğru karar şehir içinde,hoşça vakit geçirmen dileği ile gezenbilirde,1200 gs lastikler dubless olanımı,şambellisimi, var.

UFUKK' Alıntı:
Şöyle desek bu duruma,doğa ile başbaşa kalmak kafamı dinlemek bana huzur veriyor,Bende gençliğimde hep adaya giderdim,ve halen gidiyorum bu öz yapımızda var sükünet ve sakin huzur veren ortamlarda daha mutlu oluyoruz. ;) :D bunun yaşla bir ilgisi yok bizim yaşımızda barlardan çıkmayanlarla dolu çevremiz,biz doğa insanıyız,bu ruhunuza bu şekilde yansıyor,25 şindede aynıydım 43 çündede,doğa ile başbaşa kalmak bizim gibilere huzur veriyor bu şekilde bir yaşam sağlıklı ve uzun kılar kişiyi,veya kişileri. ;)

tamamen katılıyorum yazdıklarınıza,
yeni yerler görmek ve doğada olmak bana da huzur veriyor, ilk kampımı jawa ile kilyosa giderek kurdum 19 yaşındaydım, o gün bu gün fırsatını buldunmu kendimi atarım doğaya, yaşla ilgisi yok bunun, ellerimiz ve ayaklarımız tutuğu müddetce bu böyle devam edecektir.....

valla bende dalış,a katılmıştım gezenbilirde saroz kömür limanında seval,mert,ufuk sarnık,sonra buradan ayrılamadım asıl favorim dalış benim,16,17 yaşlarında mobleytle başladım kiralardım,sonra puff,çıktı,ona geçtim,ve pejolar çıktı,yıl 1985,o günden bu güne vazgeçemedim şimdi 650 bmw,ve cbf 250 honda,ya biniyorum,2 ay evvel gürcistana gittim,4 kişi bir cenaze verdik samsunda bayan arkadaş GÖKÇEN ELBİ gs 650 f vardı,tırla çarpışmıştı 25 yaşnda bir arkadaşımızdı.uzun yokl herkezin harcı değil hele bu karadeniz olursa,. ;)

UFUKK' Alıntı:
valla bende dalış,a katılmıştım gezenbilirde saroz kömür limanında seval,mert,ufuk sarnık,sonra buradan ayrılamadım asıl favorim dalış benim,16,17 yaşlarında mobleytle başladım kiralardım,sonra puff,çıktı,ona geçtim,ve pejolar çıktı,yıl 1985,o günden bu güne vazgeçemedim şimdi 650 bmw,ve cbf 250 honda,ya biniyorum,2 ay evvel gürcistana gittim,4 kişi bir cenaze verdik samsunda bayan arkadaş GÖKÇEN ELBİ gs 650 f vardı,tırla çarpışmıştı 25 yaşnda bir arkadaşımızdı.uzun yokl herkezin harcı değil hele bu karadeniz olursa,. ;)

Allah rahmet eylesin gazete ve internetten okudum çok üzülmüştüm,
motosiklete binmek farklı uzun yol gitmek farklı bu otomobil içinde geçerli, uzun yol tecrübesi edinmeden rota çizmek çok sakıncalı, sayısız motor seyahatlarımda çok kazalarım oldu ama hepsi bir tecrübe bana, tek tesellim kırık ve ölümlü kazam olmadı (Allah'da göstermesin kimseye) Göçen kardeşimizi böyle kaybetmek istemezdik takdiri ilahi, bu olay en azından seyahata gurup çıkacaklara ders olur inşaallah

çok şükür ,ki ben trabzondan 3 ile vedalaşıp ayrıldım grcistana vardım onlarda samsuna vardıklarında kaza yapmış gözlerimin önünde olsaydı bilemiyorum motosiklete veda edermiydim. ??? ???

UFUKK' Alıntı:
çok şükür ,ki ben trabzondan 3 ile vedalaşıp ayrıldım grcistana vardım onlarda samsuna vardıklarında kaza yapmış gözlerimin önünde olsaydı bilemiyorum motosiklete veda edermiydim. ??? ???

üzüntünüzü anlıyorum fakat bu işte motosikletin ne kadar suçu var ?
çok üzülmeme rağmen ben şöyle düşünüyorum, vadesi dolmuş,..... motosiklet veya otomobil farketmez tankın içinde de olsa arkadaşımızı kaybederdik
öyle kazalar atlattımki iyiki altımda motosiklet vardı araba olsaydı ölmüştüm dedim...
tekrar Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,735
Kayıtlı Üye Sayımız
166,554
Kaydolan Son Üyemiz
Veli kına

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR