Motorunuz Nedir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moremiles Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 384,359
Ynt: Motorunuz Nedir?

SedaOzkok' Alıntı:
Eyvallah abi teşekkür ederim ama abartmışsın. Tekrar söylüyorum "olmaya çalışıyoruz daha "ham"ız."
Saygılar....
Başarıya giden yol kendine güvenden geçer,abartmadım gerçeği söyledim. ;)

Etiketler

AFRİKALI' Alıntı:
En kısa zamanda görüşüp tanışmayı ben de isterim, Selam ve sevgler yoldaş.

Sevgili Mehmet,

Bir iki gün yoktum burada yazını az önce gördüm ben de aynı temenniyi paylaşıyor ve selamlarımı gönderiyorum..

Selim

selam arkadaşlar. 1995 model aprilia pegaso 650 almayı planlıyorum sizce nasıl olur ? almak mantıklı mı ? eksileri artıları nedir biliyor musunuz acaba ?

torhan' Alıntı:
selam arkadaşlar. 1995 model aprilia pegaso 650 almayı planlıyorum sizce nasıl olur ? almak mantıklı mı ? eksileri artıları nedir biliyor musunuz acaba ?
Merhaba torhan size kısaca şöyle açıklayayım,aprilia pegaso-650 enduro
kırmızı renk
1995 model
52 binde
su devirdaim pompası keçeleri değişecek,motor yağına su karışıyor
emme manifoldları yırtık,rolantide durmuyor
motor bu haliyle çalışıyor,arkadaşta aynısı var parçasını bulamadığından satıyor bence vazgeç genede para senin son karar gene senin. ;)

1.jpg

Tolga kardeşim, Bu makina, sıfır iken alınabilecek bir model. Alırsın, tertemiz, rodaj döneminde gezersin daha sonra yol yaparsın seni üzmez ama belli bir km'den sonra satmak lazım. 2. el piyasası pek yok gerçi ama belli km'den sonra elde bulundurmamak gerekir macera aramıyorsan. Alacağınız makina çok temiz olabilir, motorunun da durumu çok iyi olabilir. Alırsınız, biraz gezersiniz satmaya kalktığınızda küçük bir miktar zarar edebilirsiniz eğer bazı parçaların değişme vakti geldiyse zararınızı 2 katına çıkarabilir. Macera(!) istemiyorsanız bence pek bulaşmayın italyan makinalarına.

Selam motorcu ve doğayı seven arkadaşlar. Ben yeni üye Deniz, İzmir Karşıyaka'dan yazıyorum. Motorum 2010 DL650 Vstrom, benim 15'nci motorum, bu modeli yeni aldım, motorumun açılması için, ilk gezim Çanakkale Behram kale oldu. DL650'yi çok benimsedim ve çok keyif aldım. Vaktim oldukça sizlerle tanışmayı, hoş sohbetler geçirmeyi istiyorum. Ayrıca balık ve deniz-tekne hastalığım var. Kısacası tüm arkadaşlara Merhaba.

2010dl' Alıntı:
Selam motorcu ve doğayı seven arkadaşlar. Ben yeni üye Deniz, İzmir Karşıyaka'dan yazıyorum. Motorum 2010 DL650 Vstrom, benim 15'nci motorum, bu modeli yeni aldım, motorumun açılması için, ilk gezim Çanakkale Behram kale oldu. DL650'yi çok benimsedim ve çok keyif aldım. Vaktim oldukça sizlerle tanışmayı, hoş sohbetler geçirmeyi istiyorum. Ayrıca balık ve deniz-tekne hastalığım var. Kısacası tüm arkadaşlara Merhaba.

hoşgeldiniz. motorunuzda hayırlı olsun :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR