Motorunuz Nedir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moremiles Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 383,391

Etiketler

Ynt: Motorunuz Nedir?

süleyman kardeşim.. Birgün bizim bu taraflara gel de bi çamura sokayım seni.. makinan çamur görsün..

Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin makinanı. Benim boy biraz kısa seleye oturunca değmiyor ayaklarım yere Transalp'te.. Yoksa çekecektim bende bir tane. Yalnız bu makinalar biraz ağır, zor arazı şartlarında kontrolu zor, sıkıntı yaratabiliyor. 200-250 hatta 350 cc'lik makinalar idealdir.

Husqvarna TE 610E
ozellikle arazide yumusak kullanim icin ideal bir motor. her turlu arazi sartinda yolda birakmyior ayrica yolda da uzmuyor
kemerburgaz tarafinda ormana girmek isteyenler olursa beklerim

memozuma' Alıntı:
Husqvarna TE 610E
ozellikle arazide yumusak kullanim icin ideal bir motor. her turlu arazi sartinda yolda birakmyior ayrica yolda da uzmuyor

Aramıza hoş geldin memozuma..
Husqvarna TE 610E iyi bir makina.. bir zamanlar incelemiştim fakat sele yüksekliği benim için çok fazla :smiley:

memozuma' Alıntı:
Husqvarna TE 610E

BURADAYIZ, her zaman! ;)

BMW 650F 250 CBF honda. BMW km si 56 bin. honda cbf km si 321 bin,geç farkettim forumu malesef. :(

iyi akşamlar arkadaşlar :smiley:
sadece 1000 km de 2008 model bir Vespa px 200 dür motorum

selamlar erhan

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR