Motorunuz Nedir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moremiles Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 383,219

Etiketler

Ynt: Motorunuz Nedir?

slm arkadaşlar biz motor keyfini eşimle birlikte yaşayan edirneli çiftiz.. motorumuz ise şimdilik regal raptor 250-d chopper

Küçük motorla da olsa bu tutku ve eğlenceli dünyaya başlamak yeter bence.
Bir süre sonra insan kendine has motorunu yani tarzını belirleyip, daha büyükmotorlara geçiyor zaten.
15 yıl kadar önce ben de 150 CC MZ ile başladım. 3-5 motordan sonra tarzımın enduro olduğunu farkettim
Şu an Honda Africa Twin kullanıyorum ve çok memnunum.
Bütün arkadaşlara kazasız sürüşler diliyorum.
Selamlar.

umarım birlikte yol alırız murat bey ... ileride değiştirirken fikirlerinizide derinlemesine alırız inşallah...

mrtvural' Alıntı:
AFRIKALI Arkadaşım.. Sen doğru yolu bulmuşsun, ne mutlu sana...

Aramıza hoş geldin

Selamlar
Murat VURAL
Kocaeli

Murat Kardeş, haklısın ben de doğru yolu bulduğuma inanıyorum.
Daha önce de yazışmıştık. Ben Sakarya'lıyım İstanbul'da yaşıyorum.
Senede birkaç kez memlekede giderim. Müsait bir zamanda size uğramak ve tanışmak isterim.
Ben de bir fotoğraf tutkunuyum.
Ortak yönlerimiz çok anlaşılan.
Selamlar..

AFRIKALI'ya..

AFRIKALI Abim... Her zaman beklerim seni. Bizim fotoğraf gurubumuz her çarşamba SEKA PARK'ta toplanır, sohbet eder, toplantı yapar, hafta sonları da yakın çevrelere fotoğraf çekmeye gider. Bana mail atabilirsin yada Messenger'den ulaşabilirsin..

mrtvural@hotmail.com

Selamlar
Murat VURAL

Sitenizin yeni üyesiyim.Tanışma kısmında kendimden bahsettim.Doğuştan motorcuyum tabiri belki benim içinde denebilir.Liseden bu güne kadar kullandığım motor sıralamam şöyle;Vespa-1954 model Harley Davidson-Cros DT Yamaha-Cros Honda-535 Virago Yamaha-fjr 1200cc Yamaha-ve şu anda kullandığım motor Kawasaki KLE 500 endruo dur.Didim-Akbükte Aralık ayına kadar kalıyor sonra Ankara' ya gidiyor-Mart' ta tekrar Akbük'e geliyorum.Şimdi akbükte planladığım bir gezi projem var.Akbük-seçuklu-tire-ödemiş-gölcük(bir tabiat harikası,kıreter gölü,sırf onu fotoğraflamak için de gidiyor um)bozdağ-salihli-manisa-sipill dağı ağlayan kaya ve dönüş.
Geçen sene MİLAS uyku vadisi kanyonu yarasalı mağara- Bafa gölü nün güneyi Kapıkırı na gittim,efsane bir yer doğası büyülemişti beni.
Bulunduğum yer konumum heryere yakın sayılır.Bafa gölü 15-20 dakika sabah kavaltısı. Söke 45 km. Milas 49 KM. Güllük 60 km.Bodrum 120 km. hooop noluyoruz yazdıkça yazıyorummmmmmm.
2. el nevgasyon türkiye yolları yüklü bir şey arıyorum....avatar da resim-fotoğraf koyamıyorum niye.
kalın sağlıkla.

"Bakkeyfine" hocam.... Sen olayı aşmışsın... Aramıza hoş geldin..

www.gittigidiyor.com isimli sitede çok güzel navigasyon cihazları var, ücretsiz üye olup alış-eriş yapabilirsin..

Birgün yollarda karşılaşabilmek dileğiyle..

Murat VURAL
Kocaeli

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri