Motorunuz Nedir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moremiles Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 383,219

Etiketler
Ynt: Motorunuz Nedir?

Teşekkür ederim mrtvural,
Tüm dostlara selamlar.
Bendeki 96 model henüz 28.000 KM'de güzel bir makinaydı. Onun rahatlığını diğerlerinde bulamıyorum. Daha doğrusu BMW çok keyifli bir markadır. Ben kafamdaki birkaç makinayı denemeye niyetli olduğum için bu değişikliklere başladım. Seneye de inşallah VFR denemeye niyetliyim.

Selamlar Önder...

Bendeki boy sıkıntısı nedeniyle F650 bana biraz daha uygun.. 2000 model üstü düşünüyorum ilerde.. bakalım

Kazasız, belasız yolculuklar dilerim sana

Birgün hep beraber yol alabilmek dileğiyle

Murat VURAL

BMW'yi kesinlikle tavsiye ederim. Hayırlısıyla benim de ileride döneceğim makina odur. İnşallah sizi BMW'nizle ve tüm dostları aşağıda belirttiğim günümüzde görürüz.

merhaba, adım barış, 35 yaşındayım. makina mühendisiyim ancak şu an çalışmıyorum. er-5 ve f800 s im var. herkese selamlar.

teşekkürler hoşbulduk. işten ayrıldığım için yakında uzun bir tura çıkmayı düşünüyorum. buna yurtdışı da dahil olabilir. genelde tek tur yapmakla birlikte özellikle yurtdışına çıkmayı düşünen arkadaşlar varsa görüşebiliriz.

Honda Varadero kullanıcısıyız,

Motorsikletimizi gezme amaçlı kullanıyoruz.
İki teker üzerinde doğadaki kokuları hissederek gezmeyi seviyoruz.
Site içerisindeki alt motorsiklet gruplarına henüz ulaşamadım. Bu başlıktan gördüğüm kadarıyla epey bir motorsiklet kullanıcısı var. Motorsikletli etkinliklerden haberdar olmayı çok isterim.

Murat Bey haklısınız, hayat kötü sürprizler yapabiliyor. benimki bilinçli bir tercih. yenilenme, kendine gelme amaçlı, ecnebinin gapyear dediği türden birşey. Tabii kendini kaybetmek de var :smiley: ama motorla kaybolmak güzel bence.

Bizden ayrılmayı Lila Hanım... ;)

Barış Çetin kardeşim.. Haklısın hayat bazen bize kötü oyunlar da oynuyor. İmkanlar dahilinde motorla kaybolmaya varım zaten ara sıra kapsam dışına da çoktığım oluyor. Mesleğim Turizim ve seyahat etmesini severim aynı zamanda fotoğrafçı olduğum için Fotoğraf-Motosiklet ikilisi benim için sanki biçilmiş kaftan...

Sana iyi tatiller, iyi seyahatler diliyorum. geldiğin zaman görüşürüz

Murat VURAL

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri