Motorunuz Nedir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moremiles Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 384,347

Etiketler

Ynt: Motorunuz Nedir?

Merhaba Sevgili Doslar ; İstanbul anadolu yakasında yaşıyorum..adım Can..yaş 35
1 hafta önce motor aldım çin işi tabi... 10 km yol yaptım bile :D :D :D :D

markası, Yiben YB50QT-3 50 cc ( ilk defa motorsiklet kullanan biri için çok bile )
tecrübe ve deneyim kazandıktan sonra honda SILVER WING 400 düşünüyorum..

iksje' Alıntı:
Teşekkürler cevap için. Aslında ben şehirde kullanmak için motosiklet düşünüyorum. Yoksa eski GS1150Adv asıl hayalimdi. Şimdi 20.ooo km'lerde bir 1150Adventure 20bin lira dolaylarında. Bu F800S nispeten ucuzca bir motosiklet. BMW'lerin hepsine hayranım aslında. KTM çok baktım. Özelliklede şehirde kullanmak için yeni 690'lık supermotolarına. Ama her ne kadar yeni nesil olsada tek silindirli motora da o parayı vermek bilemiyorum. Her iki marka da hoşuma gidiyor. Fiyat açısından da en alınabilecek gibi bu F800S göründüğü için sordum. Kayışlı düz iki silindirli falan olduğu için meraklarım var. Tekrar teşekkürler.

1100GS lere bakabilirsiniz çok sağlam motorlardır elektronik aksamı az olup sorunlarıda yok denecek kadar azdır. yağlama bakımları dışında pek bi arıza çıkarmaz.

Selam abılerım yasım sızlerden cok ufak oldgum ıcın bende ufak motorla başladım daha yenı 3 ay oldu kullanmayı canavar gıbı ogrendım alman mucıdi sımson sr 50 model 4vıtes motorum var ınsallah yakın bı zamanda guzel bı motor alırım sadece merak bu baska bırseye benzemıyor

selam

Adım Timur Bursa doğumlu ama Türkiyeliyim serbest çalışıyorum.
bu serbestlikten mütevellit. Mayıs ayından sonra İki tekerimle türkiyeyi gezemeye çalışıyorum.

KTM adv 640 kullanıyorum.genelde yalnız gezerim(lonely rider)
titreşimli ama bünyeye iyi geliyor.
bu sene iran turu planım var.

siteye ironman in tavsiyesiyle keşfettim.
mutlu huzurlu günler dilerim.

_ismail_' Alıntı:
Selam abılerım yasım sızlerden cok ufak oldgum ıcın bende ufal motorla basldım daha yenı 3 ay oldu kulnmayı canawar gıbı ogrendım alman mucıtdı sımson sr 50 model 4vıtes motrum war ınsallh yakın bı zamnda guzel bı motr alırım sadece merak bu baska bırseye benzemıyor

İsmail

Hoşgeldin abicim....

Yaşasın motorcu kardeşliği....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

SON KONULAR

Geri