UKALA
Performance For The Camera
Ynt: Motorunuz Nedir?
gezent-i hocam motor nedir acaba
gezent-i hocam motor nedir acaba
UKALA' Alıntı:gezent-i hocam motor nedir acaba
mrtvural' Alıntı:Aramıza hoş geldin Can kardeşim.. Hep beraber yol alabilmek dileğiyle..
Murat VURAL
iksje' Alıntı:Teşekkürler cevap için. Aslında ben şehirde kullanmak için motosiklet düşünüyorum. Yoksa eski GS1150Adv asıl hayalimdi. Şimdi 20.ooo km'lerde bir 1150Adventure 20bin lira dolaylarında. Bu F800S nispeten ucuzca bir motosiklet. BMW'lerin hepsine hayranım aslında. KTM çok baktım. Özelliklede şehirde kullanmak için yeni 690'lık supermotolarına. Ama her ne kadar yeni nesil olsada tek silindirli motora da o parayı vermek bilemiyorum. Her iki marka da hoşuma gidiyor. Fiyat açısından da en alınabilecek gibi bu F800S göründüğü için sordum. Kayışlı düz iki silindirli falan olduğu için meraklarım var. Tekrar teşekkürler.
_ismail_' Alıntı:Selam abılerım yasım sızlerden cok ufak oldgum ıcın bende ufal motorla basldım daha yenı 3 ay oldu kulnmayı canawar gıbı ogrendım alman mucıtdı sımson sr 50 model 4vıtes motrum war ınsallh yakın bı zamnda guzel bı motr alırım sadece merak bu baska bırseye benzemıyor