Motorunuz Nedir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moremiles Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 383,300
Ynt: Motorunuz Nedir?

mrtvural' Alıntı:
"Bakkeyfine" hocam.... Sen olayı aşmışsın... Aramıza hoş geldin..

www.gittigidiyor.com isimli sitede çok güzel navigasyon cihazları var, ücretsiz üye olup alış-eriş yapabilirsin..

Birgün yollarda karşılaşabilmek dileğiyle..

Murat VURAL
Kocaeli
güzel yürekli kardeşim yolun bizim ellere düşerse beklerim.didim-akbük yazlıkta komşum ibrahim fortacı komşumdur.olura.kal sağlıcakla.

Etiketler

1998 model ktm 640 adventure ile maceralarım sürüyor ;D

CIMG3689.jpg

bakkeyfine' Alıntı:
Sitenizin yeni üyesiyim.Tanışma kısmında kendimden bahsettim.Doğuştan motorcuyum tabiri belki benim içinde denebilir.Liseden bu güne kadar kullandığım motor sıralamam şöyle;Vespa-1954 model Harley Davidson-Cros DT Yamaha-Cros Honda-535 Virago Yamaha-fjr 1200cc Yamaha-ve şu anda kullandığım motor Kawasaki KLE 500 endruo dur.Didim-Akbükte Aralık ayına kadar kalıyor sonra Ankara' ya gidiyor-Mart' ta tekrar Akbük'e geliyorum.Şimdi akbükte planladığım bir gezi projem var.Akbük-seçuklu-tire-ödemiş-gölcük(bir tabiat harikası,kıreter gölü,sırf onu fotoğraflamak için de gidiyor um)bozdağ-salihli-manisa-sipill dağı ağlayan kaya ve dönüş.
Geçen sene MİLAS uyku vadisi kanyonu yarasalı mağara- Bafa gölü nün güneyi Kapıkırı na gittim,efsane bir yer doğası büyülemişti beni.
Bulunduğum yer konumum heryere yakın sayılır.Bafa gölü 15-20 dakika sabah kavaltısı. Söke 45 km. Milas 49 KM. Güllük 60 km.Bodrum 120 km. hooop noluyoruz yazdıkça yazıyorummmmmmm.
2. el nevgasyon türkiye yolları yüklü bir şey arıyorum....avatar da resim-fotoğraf koyamıyorum niye.
kalın sağlıkla
bakkeyfine' Alıntı:
[/quote hoş geldin bakkeyfine, eğer düşünürsen ikinci el değil ama migroslarda ikinci el fiyatına (199 tl) naviga m69 diye bir çin malı navigasyon cihazı var ve işini rahatça görecektir ben aldım kullanıyorum memnunum. en son keşan migrosta görmüştüm belki irtibat kurup yollatabilir yada migroslara sorabilirsin... malum fiyatı uygun diye yazdım

Yeni katılan arkadaşlara Hoşgeldiniz, diyorum ve inşallah bir gün hep beraber gezi yapmak imkanı buluruz.
Selamlarımla..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri