Motorunuz Nedir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moremiles Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,253
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 405,187
Ynt: Motorunuz Nedir?

ZUSTA.. arkadaşının yaptığı nasıl bir cehalettir akıl sır erdiremedim. İnşallah en kısa zamanda ayarını tutturusun makinanın...

çok şükür sonunda bende motorumu yazabiliyorum ;D 2010 GT250R 8)

mrtvural' Alıntı:
Çok iyi.. Aramıza hoş geldin. Allah kaza bela vermesin. Gezi ve etkinliklerimize bekeriz aynı zamanda gezi fotoğraf ve yazılarınız da.

Selamlar

teşekkürederim... amiiinn.. kimseye vermesin... inşallah o günler de gelecek, çok isterim etkinliklere katılmayı...

Yeni motorumuz KLE 500
uzun yollara hazırız...[attachment=1]

esinti2' Alıntı:
Yeni motorumuz KLE 500
uzun yollara hazırız...[attachment=1]
hayırlı olsun.. güzel anılar yakalamanız dileğiyle..

f 650 gs kullanmaktayım..

http://www.motosiklet.net/forum/mt-atolye-teknik-servis/56773-motora-sente-ayari-nasil-verilir.html linki bi incele derim... Bu arada bendede bisan-lifan roadstar 250cc var aynı motor ;D
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=59.740

Transalp'06 Şehir içi,kısa günübirlik veya uzun konaklamalı grup gezileri.Deniz koyları,dağlık bölgeler.

serif' Alıntı:
transalp'05 kullanıyorum. daha önce 97 f650 ve yamaha xt350, 93 model kullandım.
cumartesi de çalıştığımdan uzun hafta sonu gezisi yapamıyorum.daha çok şehir içi :'(.anca tatillerde...
şerif bey,merhaba,üzerinizdeki kıyafetin markası ile nereden temin edileceğini öğrenebilirmiyim,teşekkürler.

Herkese merhabalar; gezenbilir ailesine çok yini katıldım tüm forumları ilgiyle takip ediyorum.Motosiklete gelince 2001 model Honda Africa Twin'im var.Hem on-road hem off-road tüm şartlarda gık demeden bana katlanıyor ;D

selamlar boludan akın baran 8 yasımdan berı motor kullanıyorum ve suan zonkshen kros kanunı seyhan kup mınsk 1952 zundapp ve el yapımı atvm vardır ayrıyeten offroad tutkunuyum bu arada yasımı belırtmyı unuttum yas 31