Motorunuz Nedir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moremiles Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,253
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 405,282
Ynt: Motorunuz Nedir?

Bunu yazarken belli başlı bir motor markası grubunu kastetmemiştim. Bence oluşabilecek her türlü gruba katılabilirsin, senin de dediğin gibi karışık gruplardan söz ettim. Motor markalarının aynı olması önemli değil önemli olan gruptaki birlik ve anlaşabilme oranın yüksekliği...
Sevgilerimle, Selim

slm arkadaşlar bende de Hyosung GT250R war. ben cok beğeniyorum. severek biniyorum. sormadınız ama ben soyleyim, cok az yakıyor iyi kaçıyo.

2003 model yamaha xt 660 x

çok vefalı. şu ana kadar büyük masraf çıkarmadı hiç.

çalışma saatlerim çok ve belirsiz olduğundan tatiller dışında kısa rotaları tercih etmek zorunda kalıyorum.
tatil dönemlerimde ise güneye veya karadenize gidiyorum.
kamp yapmaya motorumla gidiyorum. biraz daha zorlasam çadır kurmayı becerebilecek gibi sanki

Aramıza hoş geldin Selim kardeşim. XT660 güzel bir makınadır biraz da agrasiftir, beyendiğim modellerden birisi.

Gezilerinin fotoğraflarını ve anlatımlarını burda yayınlarsan seviniriz. etkinliklere de bekleriz.

Selamlar
Murat VURAL

gokhan5234' Alıntı:
mootorunda arabanında yerı ayrı ben mtorumu ıst da evımın garajında lıfe kaldırdım 3 aydır kontak acmadım erzurumda gorevdeyım acaba hayabusam suan nasıldır aklıma getırdınız

Karıncalanır onun motoru sen anahtarları murat vurala gönder

umutkaptan' Alıntı:
Karıncalanır onun motoru sen anahtarları murat vurala gönder
ılgın ıcın tesekurler anahtarı dayıma bıraktım o benden ıyı bakar belkı tanırsınız ıstanbulun en eskı ustalarından dır zxr mehmet o ılgılenıyor sımdılık

merhaba arkadaşlar varadero ve motoguzzi m var enbüyük keyfim fırsat buldukca eşimle yol yapmak saygılar.

umutkaptan' Alıntı:
Motoguzzinin hangi modeli benimde ilk motorum V2 nato idi.
merhaba benım Moto Guzzi V7 Classic 1965 model edremit yöresinde bır ahırda bulup toparladım
güzel bi antika saygılar.

Bugün bir de GS 1150 dahil oldu bizim garaja...Ağır bakım görüp yola hazır olacak kısa zamanda...

Herkese selam,

Ankara da yaşıyor imkan hergün işe R1200GS'im ile gidiyor vakit buldukçada Tr yi geziyorum. Son zamanlarda Off-Road merakı da baş gösterince birazda çamurda küçük motorlar ile geziniyorum... İmkan olurda kondisyon teknik kendini toparlar ise önümüzdeki yıl TransAnatolia yarışına katılmayı planlıyorum, sabırsız bir şekilde bekliyorum...

Gezenbilir dostları ile tanışmak üzere sevgiler...
Ergin

Gezenbilir dostları da Sukoliğe ARAMIZA HOŞ GELDİN diyor...

Yamaha Dragstar 650 classic kullanıyorum. İki teker zevkini paylaşan herkese selamlar.

LEDOW marka bir çinmalı ama yamaha 250 virago nun kopyası bunun bazı yerlerinde değişiklikler yaptım ledow olduğu sadece motor kapağındaki etiketinden belli oluyor yakalşık 1 yıldır kullanamıyorum bir arkadaşım subap ayarı yapacağım diye buji yuvasına tornavida sokup marşa basıyor ve subapları eğiyor sonrada onaracağım diye sentelerine bakmadan söküyor bize düşen kapağı yaptım ama 2 silindir V motor olması nedeni ile senteye koyamadım 3 ayrı yerde senteye geliyor ama çalıştıramadım

250 yamaha viragonun yada ledow un sente ayarları nı gösteren bir şemaya ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim

selam herkese bende ise vespa et4 150cc var.manısadan ankaraya gıttım,bu motorla.