hoşgeldin kardeşim...
yazıp yazmamayı düşündüğün o motor 125cc scooter testlerinde daima ilk 5 içindedir...
güle güle kullan, o makineyi kolay kolay dağıtamazsın zaten
En iyi scooterlardan biridir...
Göğsünü gere gere yaz...
Bursa istanbul yapmışlığımız çoktur, hem de iki kişi... GSXR-750 , GSXR-1000 , R1 , KTM400 pencereden dısarıyı seyretmek zorunda kalırken, AN125 her zaman yolda oluyor... Hem yakmaz, hem bozulmaz, hem pratik, hem şirin...
Murat kardeşim,
Ne zamandır yoktum... Görüyorum ki koruma demirleri falan hayırlı olsun.... Biraz yamuk demişsin ama boşver, bilirsin onun lafı bile var
Eğri gemi doğru sefer Sevgilerimle
Murat kardeşim,
Ne zamandır yoktum... Görüyorum ki koruma demirleri falan hayırlı olsun.... Biraz yamuk demişsin ama boşver, bilirsin onun lafı bile var
Eğri gemi doğru sefer Sevgilerimle
Üstat, elimiz biraz tornavida, çekiç, kaynak tutar. Bazen çok zor yerlerden geçmek durumunda kalıyorum motorun altı vurmasın diye, aynı zamanda her ne kadar cross yapmasam da kasislerden geçişte sert inişler olabiliyor. Şase motor kulaklarına bağlı olduğu için motor kulaklarındaki yükü de almak için krom borudan bir muhafaza yaptım oraya. e-mail adresini verirsen fotoğraflarını gönderirim.
Benim XL'de yüksek hatta ilk üzerine çıktığımda ayaklarım değmedi yere. Orda arka amortisörden alçalttılar, önden alçalttılar yine olmadı. Motoru arkadaşım getirdi eve. Sele süngerinde yaklaşık 7 cm'lik bir fazlalık var. Seleyi söktüm süngerini ve derisini de söktüm, koydum kenara. Knedim ince ama sert uygun süngerle kapladım, vinlex deri ile kapladım şu an ayak uçlarım değiyor. XR içi de aynı operasyonu düşünüyorum tabi sahip olabilirsem.. ;D
Şimdilik Güzel Motorumdan Memnunum Kask, Eldiven, vs. Konusunda Bir Sıkıntım Yok Kullanıyorum; Fakat Mont Konusunda Sıkıntılıyım 5xl Mont Bulamıyorum Ayrıca Tecrübeli Arkadaşların Biz Yeni Başlayanlar için Önerilerini ve Tavsiyelerini ( Her Konuda ) Bekliyorum