sungurbey
Ana Kamp
Değerli üstadlar, forumda yeniyim karavan virüsü fena bulaştı emekliliğe 2 adım kala.Ancak forumda bir şeyler okuyupta bilgimi görgümü artırayım derken ,maalesef bazı durumlarda olay iyice karışıyor.Salt bu sayfada dahi iki farklı sonuç var.Yukarıda genç bir kardeşimiz tadilat projesi çizen mühendis ve onun öne sürdüğü yönetmenliğe göre “kamp aracı diye bir şey yok yönetmelikte o nedenle yapamayız M1 olmak zorunda derken ,değerli büyüğümüz tecrübeli Süleyman Be ise bu kadar buda N1 Kamp aracı olarak mı yoksa M1 Motokaravan olarak mı tescillenelim diye soran bir forumdaşa tavsiyede bulunuyorlar.Demek ki böyle bir alternatif var. Ki farklı forum sayfalarında da 2+1 Kamp aracı şeklinde tescilli araç sahipleri okumuştum.
Şimdi doğru olanı hangisi , tadilat projesi çizdirirken N1 Veya M1 tercihi bize mi ait.Yoksa seçeceğimiz Yok el mahmkum Sigorta pirimi yüksek M1 Motokaravan mı ?
Aslında bu konuyu derli toplu olarak binilen üstad kaleme alsada farklı farklı açılmış bir çok konu başlığı içinde aynı kişi sır döngü son bulsa.
Tescilde N1 İçin şu koşul gerekli M1 İçin şu , N1 olarak tescil ettirirseniz Koltuk sınırlamasına takılır, hız,kantar v.s sorunlarla mücadele edersiniz ama düşük sigorta düşük MTV ödersiniz İşte M1 Tescilli iseniz sigortayı yaklaşık şu kadar fazla ödersiniz ama hız sınırı,köprü yasağı kantara girme v.s ile uğraşmazsınız gibi....süper faydalı bir iş olur diye düşünüyorum.
Şimdi doğru olanı hangisi , tadilat projesi çizdirirken N1 Veya M1 tercihi bize mi ait.Yoksa seçeceğimiz Yok el mahmkum Sigorta pirimi yüksek M1 Motokaravan mı ?
Aslında bu konuyu derli toplu olarak binilen üstad kaleme alsada farklı farklı açılmış bir çok konu başlığı içinde aynı kişi sır döngü son bulsa.
Tescilde N1 İçin şu koşul gerekli M1 İçin şu , N1 olarak tescil ettirirseniz Koltuk sınırlamasına takılır, hız,kantar v.s sorunlarla mücadele edersiniz ama düşük sigorta düşük MTV ödersiniz İşte M1 Tescilli iseniz sigortayı yaklaşık şu kadar fazla ödersiniz ama hız sınırı,köprü yasağı kantara girme v.s ile uğraşmazsınız gibi....süper faydalı bir iş olur diye düşünüyorum.