Saygı değer abilerim, ablalarım ve kardeşlerim. Bugün yaptığım araştırmalar sonucunda asıl sorunun nerde olduğunu bulduğumu belirtebilirim sizlere.
Ben diyorum ki karayolları mevzuat kanununa göre projemize yada ruhsatımıza yazılan ibareler yanlıştır. Ama asıl sıkıntı şurdan başlıyor. Görüştüğüm projeci diyor ki ; "ben karayolları yönetmeliği kanunu bilmem. Ben ona göre kamp taşıtı ibaresi falan yazamam. Ben 14. Madde, 19. Madde bilmem. Biz
ARAÇLARIN İMAL, TADİL VE MONTAJI HAKKINDA YÖNETMELİK diye bizlere verilen kitaba bakarız ve bu kitaba göre kamp taşıtı ibaresi yoktur. Biz özel amaçlı taşıt ibaresini yazar sınıf kısmınada m1 yazarız diyor. Bende yine gördüm imal tadil yönetmeliğinde böyle bir ibare yok dediği gibi. Kamp taşıtı ibarasi karayolları yönetmeliğinde geçsede imal tadil yönetmeliğinde yok. Yani proje çizen arkadaşla kavgada etsek grıtlağınada sarılsak özel amaçlı taşıt yazmak zorunda kalıyor. Ah benim güzel türkiyem. Yine herşey çıkmaz sokağa girdi Ama yılmak yok. Heryeri herşeyi kurcalamaya devam Bu arada venim bir karavanım yok Sadece sizlere yardımcı olmak ve gecelecekte bende karavanımı yaparım diye herşeyi kurcalıyorum