Motokaravan Örnek Model ve Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasiko Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 683
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 177,810
Ynt: Motokaravan Örnek Model ve Fotoğrafları

Son zamanlarda karavan a bu kadar uygun araç çok az gördüm.Hemen araştırdım bu araçlar 60 yıllardan geliyor daha eskisi var mı bilmem ama henagi modelini bulursam bulayım imkan dahilinde alma isterim.

Sizi fotoğraflarla başbaşa bırakayım.Markanın yakınlığı bakımından Dodge ve GMC modelleri.

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

5120frank_motorhome_077-large.jpg

5120frank_motorhome_047.jpg

5120fFrank_129-large.jpg

graber.jpg

Etiketler

Retroya duskun oldugumdan belki de ben de bayildim. Tesekkurler.

Sevindim arkadaşlar, bu karavanlara verdiğiniz tepkilerden aynı şeyleri hissettiğimi anladım,bu dahada mutlu etti.Gerçekten mükemmel bir dizayn.Kafamda hep yüksek geniş,dikdörtgen kare arası bir şekil varmış yeni fark ettim.

mayıstosböce' Alıntı:
Sevindim arkadaşlar, bu karavanlara verdiğiniz tepkilerden aynı şeyleri hissettiğimi anladım,bu dahada mutlu etti.Gerçekten mükemmel bir dizayn.Kafamda hep yüksek geniş,dikdörtgen kare arası bir şekil varmış yeni fark ettim.

bu sayede sizin karavan şekilleniyor yavaş yavaş :smiley:

Şeklilleniyor ama artık iş işten geçti şaseyi aldım bugün dahi nasıl uzatırım diye düşünüyorum ama Levent Güngör ün uzatma uyarıları da hep kafamda.

Nihat abinin şasesi ama benimki de bire bir aynı

[attachment=1]

DSC03885-1.jpg

mayıstosböce' Alıntı:
Şeklilleniyor ama artık iş işten geçti şaseyi aldım bugün dahi nasıl uzatırım diye düşünüyorum ama Levent Güngör ün uzatma uyarıları da hep kafamda.

Nihat abinin şasesi ama benimki de bire bir aynı

[attachment=1]
3 yıl önce Ege Karavan'da Mehmet bey kısa şase bir ducatoyu arkasına özel bir uzatma parçası yaparak uzatmıştı. Profilden imal bu parça sayesinde karavanın arkası yaklaşık 70-80 cm. uzamıştı. Ama römorkta bu işi denge nedeniyle halletmek biraz zor. Ancak yük ağırlığını öne vererek biraz uzatma mümkün olabilir...

konuyu düşününce ve resmini incelediğimde şaseyi uzatmak mümkün değil,
şaseyi uzattığında dingilide arkaya çekmek gerekiyor ağırlık merkezi için
illaki uzatmak istersende tek bir yol var, okun şasedeki bölümünden kesip,
bir metre uzatacaksan 50cm öne 50cm arkaya ilave yapabilirsin
resimdeki gibi

zcd.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.