Motokaravan Örnek Model ve Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasiko Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 683
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 177,808

Etiketler

Ynt: Motokaravan Örnek Model ve Fotoğrafları

Kolay gelsin Mehmet hocam, ne mutlu size fikir verecek bir şeyler buraya koya bildiysem.

Sadece sıstemı uygulamayı dusunuyorum. Dızayn degısıklıgı dusunuyorum. Koseye alıp tezgahı yana uzatarak altına gerec dolapları yapmayı dusunuyorum.

kolay gelsin Mehmet ağbi, merakla bekleyeceğim son durumunu, bitince resimlerle paylaşırsın

Bir tanede arazi olsun hemde unicat

[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

GTC45flight-UnimogU500.1en-560.jpg

GTC45flight.6-560.jpg

GTC45flight.7-560.jpg

GTC45flight.11-560.jpg

Şarabı çölün ortasında içeceklerini zannetmiştim .Sonra aracın hangar gibi bir yerde olduğunu fark ettim ,kesin şişe de boştur.Duygularımızla oynuyor hainler. ???

orbay74' Alıntı:
Arkadaslar.
Bulent bey ın son gonderdıgı resımler ıcerısınde bır tuvalet var. Oradakı lavabo cok ılgımı cektı. (cıngenenın aradıgı ne olur. kasnaklık agac ) kenarı sıyah - orta porselen olabılır.
Dıyorum kı bu lavaboyu adapte etmek ıstesem: Sıyah kısımı mermerıtten kestırmek mumkun , ortaya bır lavabo uydurdun mu ? Ne dersınız olabılır mı ? boyle bır sey.
İnceliği çok belirgin. Ben bu malzemenin granit olduğunu sanmıyorum. Hymer gibi bir marka da karavana granit gibi bir saçmalık yapmaz. Özel cilalı kaplaması olan plastik bir malzemeye benziyor. Bence piyasada bir araştırması yapılmalı.
Mehmet abi lavabo porselen olmaz. Kesinlikle plastik olmalı. Bu tür karavan lavaboları internette bile üç otuz paraya satılıyor. Olmazsa polyesterden dökülebilir. Kalıbı çok zahmetli olmasa gerek ;)

Lavabonunda mermerıt gıbı sentetık bır maddeden yapıldıgını ve pıyasada bulunabılecegını duymustum. bunun yanında krom dan da dusunuyorum.

6-7 yıl önce evin mutfağını yaptırırken mermerit ustası istediğimiz renk ve desende istediğimiz boy ve şekilde döküm yapabileceğini söylemişti.Mermeritçiler ile görüşmekte fayda var. :D

Oyle dusunuyorum samı bey. gercekten boyle bır olanak bulmaya calısacagım. her seyı kendıme gore yapabıldıgım ıcın , bu gereclere ulasabılmem benım ıcın hem cok zor, hemde pazara cıkarmayacagım ıcın kendı zevkıme uygun olabılmesı ıcın ugrasacagım.

kalınlık ince bu incelikte granit kesiyorlar, granit olmayacağını bende tahmin ediyorum ama bu doğal parlaklığı bir granitte birde cam da bulursunuz hangi verniği kullanırsanız kullanın, benim tahminim plesiklas benzeri bir madde

Arkadaşlar Nihat abinin karavanında(1.karavan) duş ile kapı arasında kalan kısma set yapmak için biraz kalınca bir ağaç seçtik elemanı daha kalın ağaç götürünce birbirime bakıp ya bu çok kalın dedik ağacın uzunluğu40-50 cm birşey.Anlatmak istediğim özellikle çekme karavanda kolay kolay granit,mermerit gibi malzeme kullanılacağını sanmıyorum.Biz tahtanın ağırlığını bile hesap etmeye çalışyoruz.

evet arkadaşlar Günay beyin dediği gibi corian, mineral ve akrilik malzemelerinin bileşiği

corian_01.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.