Motokaravan Örnek Model ve Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasiko Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 683
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 178,322
Ynt: Motokaravan Örnek Model ve Fotoğrafları

Arkadaşlar değişik mekanizma sistemleri.

http://www.gavazoglu.com/tr/index_tr.htm

Etiketler

merhabalar,şu anda satmak üzere olduğum landrover defender karavanım ve yeni yapımına başlayacağım toyota coaster aracım var,o nedenle çok büyük bir karavan arşivim oluştum,onlardan bazılarını paylaşmak istiyorum,selamlar...

105340539_full.jpg

d5da17a831975ba9d30d219cffa8d50f.jpg

19_2_Back Motorhome.jpg

Side view.jpg

Bu başlığın gerilerde kalmasına gönlüm razı olmadı. Sabitlemeyi de gereksiz buldum. Bu şekilde idare edelim şimdilik :D

Ahmet bey (yasiko)olmayınca bizim kafamızı karıştıracak model bulan yok tabii :D

Ben de bugün senin gibi düşündüm Cem ve baya bir resim yükledim.

[attachment=2][attachment=3]

hymer_nova_5.jpg

hymer_nova_2.jpg

hymer_nova_1.jpg

tavandaki yatak çok ilginç, içiçe geçen bir sistem yapmış
ellerinize sağlık Bülent bey

Arkadaslar.
Bulent bey ın son gonderdıgı resımler ıcerısınde bır tuvalet var. Oradakı lavabo cok ılgımı cektı. (cıngenenın aradıgı ne olur. kasnaklık agac ) kenarı sıyah - orta porselen olabılır.
Dıyorum kı bu lavaboyu adapte etmek ıstesem: Sıyah kısımı mermerıtten kestırmek mumkun , ortaya bır lavabo uydurdun mu ? Ne dersınız olabılır mı ? boyle bır sey.

Mehmet ağbi parlaklığına bakılırsa granit'ten kestirmişler, düşünürsen güzel olur benimde dikkatimi çekti
tezgah üstü granit olmayabilir ağırlıktan dolayı ama granit gibi duruyor, benzer desende lamine kaplama tezgah üstü var fakat böyle ışıkda parlamaz

Parlamassa parlamasın abıcım yeterkı, hafıf ve kırılmaya karsı esneklıgı olabılsın.
Ne dersın? bır denemeye deger mı ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR