Ynt: Motokaravan Örnek Model ve Fotoğrafları
insel' Alıntı:
İste arabayi adam karavan gibi yapmis. İlginizi ceker belki diye hemen o yuzden koydum linki. Ruhsat karavan olamazki araba bu. Erden bey sizde dobloyu yatilabilir yaptiginzda ruhsati karavan mi yapacaksiniz yoksa?
İnsel bey link için teşekkürler. Daha önce bu aracı inceleyip sahibiyle diyaloğ kurmuştum.
insel' Alıntı:
Ruhsat karavan olamazki araba bu.
Olur sanıyorum.Panelvan, ticari araç sınıfında bu araçlar. İçini yapıp ,proje çizdirip ruhsatı Karavana çevirebilirsiniz.
Bu aracın orjinal arka koltuk şekli ve içi de değiştiği için , fenni muayenede eski iç şeklini ve koltuk düzenini ararlar. Karavan ruhsatı yoksa, (ki yok) , şahsi fikrim bu şekilde muayeneden geçemez. ,proje çizilip karavana çevrillmesi şart.
Ben bu şekilde karavan şekline çevirsem, başım ağrımasın diye tabii proje çizdirip karavan ruhsatı alırdım. Bu araca önemsemeyip proje çizdirmeyip karavan ruhsatı alınmamış. Yoksa alınabilir. TÜVTÜRK e gidince işi anlıyacak.
Doblonun içini değiştirmeden ,portatif şeyler koyup kullanmayı düşündüğüm için,karavan ruhsatına çevirmemde gerek yok diye düşündüm. Yoksa Dobloyuda arkayı karavana çevirseniz, proje çizdirip karavan ruhsatı alabilirsiniz.
Fakat uzun şase dobloları da inceledim , yinede sıkışık arabalar, enleri de dar. Hani bir taşla iki kuş vurabilrimiyiz, hem şehir içi kullanım hem kampta. Ama içleri sıkışık. Ondan doblo düşüncemi şimdilik rafa kaldırdım.
Selamlar... Erden.